Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Regina je jedna od najboljih bosanskohercegovackih grupa. Uvijek ih je uzivanje slusati.Sretan nam Dan nezavisnosti. gradzani BiH.
@SimpleRed *Regina je grupa u pokusaju cijele svoje karijere *građani
@SimpleRed mišljenja sam da su tu građani i lajkalu😀
Izgleda da se tražila karta više...
Dogodine Dino Merlin i Halid
Nigdje nikoga, bas su divno organizivali ovi iz Vlade.. hahahah. A o Svecanosti u Vijecnici da ne pricam kao da je sahrana bila! Cije li je ovo bilo djelo Fortino premijera u pokusaju ili Konakovicevo (vise mrznje u covjeku nisam vidio).. sve u svemu nazalost na ovako divan dan, u njihovoj organizaciji sve izgleda jadno!
Dnevna varijanta proslave je bila sasvim ok.Za organizaciju nečeg čega su se sjetili nakon 25 godina da obilježe sa građanima a ne samo po svojim kancelarijama,ovo je bilo super.Vecernja varijanta je višak.Nema potrebe ulagati novac za ovo navečer.Bio bi totalni fijasko za bend da je još padala kiša.Ipak svaka pohvala organizatoru jer se može obilježiti državni praznik bez vojnih parada u uniformama iz prvog svjetskog rata.I može se poslati poruka mira a ne prijetnje
Poslije koncerta Ebner publiku izveo na veceru..?😢
Aleksandar Covic se isapalio u beograd 1992 i tek 1999 zvao ponovo Davora da pjeva!! Vala mogo je neko drugi da pjeva!! Bosno sretan ti dan nezavisnosti radi ovakih dusmana ko 1992!!
Ako su oni momci ja sam onda tinejdzer. Sve stari klipani 45-50 godina. Jos malo za pemzije. Inace dobar bend za slusanje i opustanje narocito ako si malo melankolican i zaljubljen. "Bjezi dok sam mlad" je legendarna. Davor ima fantasticnu boju glasa, milina ga slusati.
nešto malo ljudi slavi 1, mart
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Bosno moja divna mila🇧🇦🇧🇦🇧🇦
publika je na nogama.... kakva greška organizatora, niko nije znao za ovaj koncert, mogli su se malo potruditi oko promocije, bas se svemu kod nas pristupa površno
drago mi je ako je tako bilo
Cuj Regina, ima li ofucanijeg benda u drzavi? Ne bih ih slusao da mi plate