Uz Arsena, Dadu, Tifu, Harija, Đuru...
98
Koncertni spektakl u povodu 50. godišnjice osnivanja Indexa
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje i dva albuma koja će se slušati generacijama i koja su postala klasika, nego ljetni hit, koji se sluša samo u 3 mjeseca ionako zaboravljen uz ogromnu količinu alkohola (da mislim na turbo folk)
Meliha, duso, dopadas mi se sve vise i vise. Ne samo da imas lijep ukus za muskarce, jer vidi se po tome sto si mene izabrala, vec imas i lijep ukus za muziku ;-)
Na sve ovo iznad,, jedna od mene..... http://www.youtube.com/watch?v=3T2VizbQAwY
Meliha, duso, ako navrnes evo je jedna za te: http://goo.gl/wEY9i I, ne obracaj paznju na ove koji zavide nasoj ljubavi ;-)
Ev`ti ga sad, kod ovoliko, ovoliko MELIHA, covik nece ni da se javi:))
Moze i covek, i cojk, i couk, i covik, i covec :)))
Mislis cojek?:))))
Covjek trazio Melihu, covjek dobio Melihu, covjek nece Melihu :)
Ko je tvoja meliha:)
Ti nisi Meliha ;-)
@Srbin Ma duso draga, evo tebi nesto od tvoje Melihe:))) http://www.youtube.com/watch?v=0Rftlq1nJ0Q
...kako su ljudi tada bili veseli, prirodni i rasterećeni briga...čita im se sa lica...
Jesi corva pa zar ne vidis da je Meliha ovdje? ;-)
@asdfasdf 15 KM parter 10 KM tribine
jooooj više do kada??? svake godine isti koncerti majko moja vazda POD ZASTAVOM MUHAMEDA, U ČAST INDEXA, KAKAV HALID, MERLIN, TIFA kad ce ko dovesti PINK FLOYD? dok nisu umrli ljudi...? roling stonse, madonu, ma i je.benog JUSTINA BIBERA više bi i njeg volio vidjeti nego sve ove ublehaše iz godine u godinu
Daj vec jednom reci svojoj Melihi da se ovdje pojavi,da i mi znamo kome ti pises.