Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra je Nina dok pjeva tudje pjesme. Vec odavno u Cro niko ne zna pjesmu napisat, pa nema ni novih zvijezda.U Voiceu je blistala!
Stvarno steta! Normalno da je nepotnata: nije krkanka sa glasom koze, nije joj spot k‘o pornic, nije nacionalista, nije na farmi! Sve sto je lijepo i ima veze sa kulturom i umjetnosti, nea sanse da bude tema primitivcima! Ja se uglavnom radujem da je vidim uzivo.
@Linafo pardon, nepoznata*
nisam cuo za nju ranije, ali ovo sto sam upravo poslusao - not bad at all. Ali ocekujem hejt od onih sto ispiraju sebi mozgove jalama bratovima bubama i korelijima janama macama kucama i ostalim lukusama sa porno potencijalom
Čuj besplatno? Baš čudi...
ja ovo ne propustam!
Jos kad bi znali ko je
Super cura :)
ko je ova hanuma?
HU IZ JU?
Vidimo se tamo!
Kitarevićka je zakon kaj će ova?
udji slobodno, vidi da li disem