Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dubioza je bila fenomenalna a i onaj bend koji je prvi svirao,mislim da se zovu corbansick.Ovakvi bendovi bi mogli promijeniti BiH muzicku scenu. Samo naprijed
jao sto vas posrase... a bas ste fini momci (i djevojke)... ...za provodat oko kuce!
Ovaj koncert je bio poprilicno katastrofican.Medju privm sam uzeo cd itd.Snimak prvog albuma je ustiman ovako-onako ali live izvedba je katastrofalna. Ako cemo u bocu ... band bi se malo vise trebao posvetiti probama a ove silne reklame i kic (a tek sponzor tv pink hah) trebalo bi ostaviti malo po strani jer dok rulja ne cuje kvalitetu u usima ... zamazivanje kojekakvim diz rjesenjima nemaju smisla.Ali opet ako je to njiohv nacin ..samo naprijed nemam nista protiv samo iznosim misljenje svoje,pa mogu reci i svoje ekipe. Takodjer imaju i vokal viska ...onaj tarzan je mozda taj. Pevaljka je za pohvalu. Takodjer malo previse elemenata ADF-a narocito onaj istup dj-a sa politickim gestom. Na kraju za pohvalu je posjecenost. Ipak ja sam poslije cetvrte pjesme napustio slogu da ne izgubim sluh.
plagijat ne plagijat, 1000 ljudi u slozi se super zabavljala...:) bar je meni kul bilo totalno...
fakat sviraju plagijate? ja ne znam
Jedi te graha pa zaprdite tim u slozi AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
napred sarajevo jebovas zeljo
kakav si ti debil:)
e, a hoce li svirati i neke svoje stvari ili samo plagijate, pardon obrade, ovaj pardon, "moderno-urbano-trendovski-orjentisanu muziku"????????
dubioza je stvarno za svaku pohvalu, svaka im cast !