Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viđaj Legolasa!
Posto su sami sebe svrstali u taj zanr, Divlje Jagode su postale primjer svega sto teski rok ne treba da bude. Mada on(i) to ne priznaju, to je jugoslovenska provincijska rok skola. U svakom slucaju im(mu) treba odati priznanje, ako nista drugo, onda na dosljednosti.
bas ko ovo jos slusa... ne prate vrijeme ni trendove. Da nema motorijada propali bi nacisto, bajkeri ih jos onako po inerciji slusaju. Nego, jeste li skuzili da su "motori" upali na repertoar narodnjaka, nema svadbe ili narodnjacke tezge da je ne zapjevaju :)
@stubrijez Upravo to i jeste bio cilj tadasnjih vlasti da "rok" tih godina prihvati selo, kako bi se pokazalo Zapadu da mi nismo provincija. Tipican primjer je Bijelo Dugme. A cijeli omaz to saradi na kraju je dao Nervozni Postar.
@rade_s E brate mili ode ti daleko, eto sigurno su vlasti odlucile da se napise Sejla i Motori... Nije to razlog vec smo bili predominantno seljacka republika pa se snimalo sta raja hoce. Danas smo totalno seljacka drzava a ovo sto se vrti na radijonu i TV, e za to su Brega i Postar deveta umjetnost. A tad "Motori" nisu bili na svadbama i igrankama kao danas medju narodnjacima vec poceli seljaci vozat motore pa ih taklo u srce... bice da je to
RESPECT za najjaču i najpostojaniju BiH RNR grupu ever. Zele, king of all kings, VELIKAN!¨Vi ste jedini dostojni nasljednici iz BiH legendi poput Atomaca, Azre, Smaka, Parnog Valjka, EKV-a Dobro došao u naše/svoje Sarajevo!!!!!!!
@SarajlijaI979 Premlad si možda, ne zamjeram...ali i sam ne znaš koliko bogohuliš, oni su LEGENDE, naročito za BiH a i za cijelu ex-Yu, i još postoje i još izdaju nove albume...haveru kada ga Zele rifuje, koža se ježi, upiškiš se namah...
@SarajlijaI979 Hvala ti na poređenju sa konjem, divna je to, plaha i prelijepa životinja, najljepša. Za mene jesi mlad, a inače si star k'o Grčka, ŽABO!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
šajla je bas bio jak hit
ovo cu da preskocim...
@Lazar Zoltan ma ja idi gledaj pinkove zvezde i zazvezdja.