Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošaljite Divanhanu na Eurosong, ili Frenkija i Damira Imamovića sa nekom novom pjesmom, nek pokušaju prodati domaće. Uporno pokušavate Evropi utaliti jeftini pop koji svi imaju.
Jel stvarno mislis da bi frenki iso na taj maskembal?
Kalesijski zvuci?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Firme nam se listom zatvaraju, sporta više i nemamo, oni koji imaju sreće da rade, dobijaju minimalac, nemamo za poplave, Bakir Hadžiomerović 2 godine prima platu, a ne radi i trebamo ići na Eurosong... Ovo je država za poželit
niko netreba ici narodu nije do zivota
Isto k'o da donose odluku o kupnji 10 borbenih aviona , a ne o učešću na Eurosongu.
Vec je odluceno Hari Mata Hari nas predstavlja...dobra odluka, samo napraviti pravu pjesmu...
Pitam se za čijeg qurca zdravlje treba lovu trošit na ovu seljačku zabavu lakih nota. Kad se vude imalo za preče stvari, onda neka se i zabavlja. Sad predlažem da se malo više računa povede o nezaposlenima i onima - koji će to tek postat ......
Ko ce izdrzati do iduce sedmice da cuje odluku... Crkoh od sekiracije...
Ovo samo u Bosni ima, traže sponzora da odu na takmičenje. Šta će biti ako pobjede, ko će finansirati milione za organizaciju ovog cirkusa?
http://youtu.be/nVYMq5L8PNQ
Zafalilo para za plate!I ne zafalilo kad vas je pozaposljavano preko 2.000 hiljade.
nema....važnija je to odluka od izbora :D:D:D
Mogli su uz izbore staviti jedan listic da glasamo i o ovome jednako bitnom pitanju za nasu drzavu.
ukinuti ovu nepotrebnu manifestaciju pod hitno. Kao budžetski korisnik ne želim dinara da dam za ovo njesra... Apsolutno nepotrebno..
Ko nas pita
E svašta. Pored toliko problema u državi, raspravlja se o učešću na eurosongu. Glupost bezgranična.
jddjjss