Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Novi Sad na Exit bi jako volio poći, al prvo moram do besplatnih ulaznica doći. Moja ekipa za Exit je već spremna, al bit će im "bezze" ako mene tu nema. Nadam se da ću ulaznice osvojiti, pa da polako planove za put počnem krojiti. Main stage ili Dance arena, boljeg festivala na planeti nema. Exit, Petrovaradin i Novi sad, to treba doživjeti i star i mlad. Toliko od mene, više vas smarao ne bi', nadam se da će te ulaznice pokloniti baš meni :)
plus cu ti dati nadam se da ce te izabrati haha
Ja idem redovno na exit. Uvijek bude ekstra. Jedino mi smetaju kreteni englezi, jer su stvarno stoka od nacije po ponasanju i kulturi. Kad ih vidim kako se valjaju u blatu dodje mi da povratim...
Ljudi, niko ne komentariše članke vezane za njih same, tu su samo rasprave, četnici, balije, ustaše. Nepotrebno trošite snagu na nebitno raspravljanje i izazianje mržnje. Normalni ljudi se ne opterećuju nebitnim ispadima svog naroda, a vi branite iste. Puno je bitnije gdje idemo van naše mjesne zajednice, šta jedemo, kakva auta vozimo, čime se bavimo i kako napredovati. pozdrav svim dobrim ljudima.
Ajde da čujemo ko su dobitnici, ko će biti ispred najboljih stage-ova širom Petrovaradina i Jaza ...
Vehabije ce na EXPLOSIV STAGE!
Ko voli zestinu prekosutra na ARSENAL FESTU u Kragujevcu ANTHRAX.
Super...hvala sto nas vodite. Kad polazimo?
LZN "exit" Novi Sad 😂
Pored toliko finih, kulturnih pjevaca na nasim prostorima, mi Balkanci organizujemo narko festove.. Zasto se ne bi organizovao neki festival gdje bi pjevali Oliver, Toni, Zeljko, Haris i sl.? Na svakom koraku neki narko festival, sve na bobama i travi i jeftinom pivu... FUJ
@CXC Ni Bora Corba nece u baliluk i ustasluk.. Kapu mu skidam :P
Ja ne znam kako osvoje ulaznice kada email adresa ne funkcionise.. mrs debili 😠
Puj. Nebi ni žvaku uzeo od vas. By the way, Adblock radi non stop. Na meni ne zarađujete.
Fatboy Slim is fucking in heaven....Fatboy Slim is fucking in heaven....
"Fatboy slim" je oximoron!
JA SAM POTPUNO RAVNODUSAN NA OVU MUZIKU.
E baš u Srbiji i CG jedva čekaju da vide nas Nindje
@kolem znaci svh muslimani su teroriste i vehabije, onda tom logikom svi srbi i hrvati su cetnici odnosno ustase.