Exit avantura
25

Klix.ba vas vodi na Exit u Novi Sad i Sea Dance festival u Budvu

Portal Klix.ba svoje vjerne čitatelje vodi u Novi Sad na EXIT festival, ali i na Sea Dance festival u Budvu.

Ostalo je još samo dvije sedmice do početka ovogodišnjeg Exita i ujedno spektakla godine uz jedan od najvećih bendova našeg vremena, američku grupu The Killers, koja će u srijedu, 5. jula izaći na glavnu binu Petrovaradinske tvrđave.

I ove godine u Novi Sad stižu gosti iz blizu 70 zemalja svijeta sa doslovno svih kontinenata, a među njima su i gosti s prilično udaljenih destinacija poput Argentine, Novog Zelanda, Meksika, Rusije i Kine.

Ulaznice za EXIT festival osvojili su: Adna Djelilbašić, Ena Bučan i Demir Hadžimuratovć.

Foto: Arhiva/Klix.ba
Foto: Arhiva/Klix.ba

EXIT avantura bit će nastavljena uz četvrto izdanje Sea Dance festivala koji će otvoriti britanska soul zvijezda i jedan od najtraženijih muzičara današnjice John Newman. Dan kasnije nastupit će jedan od najvećih producenata i disk džokeja svih vremena Fatboy Slim, dok će 15. jula nastupiti jedan od najprepoznatljivijih muzičara Sean Paul. Istog dana nastup će imati i zvijezda u vrtoglavom usponu i tvorac megahita "Feel" DJ Mahmut Orhan. Pravu uvertiru u veliku žurku pred nastup svjetskih zvijezda na plaži priredit će brojni regionalni i domaći izvođači.

Ulaznice za Sea Dance festival Emir Kuka, Sanjin Kršo i Anika Šandrk.

Čitatelji našeg portala koji žele osvojiti ulaznice trebaju napisati zašto bi ove godine željeli uživati u nastupima najvećih muzičkih zvijezda na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu li Sea Dance festivalu u Budvi.

Osim toga, učesnici nagradne igre trebaju poslati svoje ime i prezime i broj telefona na email [email protected].