Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdravljam sva kulturna desavanja,toga nam treba:))
Dvije žene u jednoj, i sa dva glasa, Rijetko koja pjevačica to može, Svaka njoj čast. Kaliopi jedinstvena si, Dugo Balkan nije imo takvu Divu.
JAO KOMENTARA. NE ZNAM ZASTO SE PROSTI I UVREDLJIVI KOMENTARI NE ODBACE. PRIJE RATA MI U SARAJEVU NISMO NI ZNALI DA IMA OVOLIKO GLUPIH I PRIMITIVNIH LJUDI PO SELIMA, A SAD OVDJE ZIVE SA NAMA. KALIOPI JE UMJETNICA, A PAPCI NE ZNAJU STA JE TO.
Kad vidim ove komentare nase omladine tek mi je sad drago sto sam pobjegao iz BiH u inostranstvo da se skolujem... Zato nam je i drzava truhla jer je i njena omladina vec truhla i zatupljena..
@sanela ...zaista mi je žao sebe što ti moram na ovakav način reći...ali, glupa si k\'o *urac...
Buahaha...kakav kic...pa nije ti ovo amerika kobilo jedna da takve sentimentalne geste, suze, zahvaljivanje majci i bogu prolaze...Suti, otpjevaj, zahvali se i cao...
Pasa sto si to tuzan sto si pe.der?
Bravo Kaliopiiiiii
@bosanac ...bogati, yarane, razbi li ti ikad čašu jer te neka pjesma pogodila...ako nisi, skidaj taj nick, ne odgovara ti nikako...
Kako je lako kupiti naklonost Bosanaca. Pa ona prodaje svoj proizvod, bas kao sto Merkator prodaje svoj. Netreba musterijama velika prisnost za proizvodom, jer je to inace marketinski trik.
I ja bi za 10.000 KM lego i zaplakao...
AUUU, koliko ste vi BOSJNACI primitivan narod, jel vidite vi sebe sta pisete ovde? Na jednoj bezazlenoj vesti, pisete ovakve gluposti, jbte niste normalni, primitivizam najgore vrste, znao sam da ovakog primitivizma nema nigde vise osim u Bosni, lecite se!
Kaliopi Bukleska - to nije ime, to je anagram
I Lopez je u Beogradu zagrnula Srpsku zastavu al ne pade na koljena je...la sve svoje..niste pisali o ovom kako? zastooo?
Ko dirooo ?
PRE-SE-RA-VA-NJE
NDH na mala vrata