Odlična noć u BNP-u
219

Kaliopi na koncertu u Zenici kleknula na koljena i zaplakala

Klix.ba
(Foto: Klix.ba)
Kaliopi Bukleska večeras je u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici svim Zeničanima pružila nezaboravnu večer uz svoje najveće i najpoznatije hitove koje je ova publika ispratila aplauzima i horskim pjevanjem.

Makedonska pjevačica večeras je na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta pjevala samo za Zeničane koji su salu ispunili do posljednjeg mjesta.

Kaliopi je krenula sa laganim pjesmama koje su prisutni pozorno slušali, a atmosfera je svoj vrhunac dosegla sa pjesmama "Kofer ljubavi" i "Samo jedan dan", nakon čega je uslijedila i izvedba nekoliko pjesama na makedonskom jeziku. Makedonska pop-diva je u nekoliko navrata istakla kako su Zeničani divna publika i kako joj je ovo već drugi put kako nastupa u Bosanskom narodnom pozorištu, te da svaki put ostane bez riječi.

Na kraju koncerta Kaliopi je otpjevala pjesmu "Nesanica", a potom je kleknula na pod i na taj način se zahvalila zeničkoj publici koja je pjesme "Rođeni", "Kofer ljubavi" i mnoge druge, ispratila pjevajući zajedno s Makedonkom.

"Doista ste divni, pogledajte šta ste mi uradili, ja ne mogu, hvala vam od srca", prokomentarisala je Kaliopi u suzama radosnicama, te se potom pozdravila sa publikom i pod velikim pozitivnim emocijama napustila binu.

Sigurno je da je i publika u Bosanskom narodnom pozorištu bila zadovoljna nastupom, te je sa dugim aplauzom ispratila odlazak pop-dive sa scene.