Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahahaha a Biden već najavio rat protiv Irana, polako polako...
Srećan što će Biden da počne malo da rovari po bliskom istoku Ali nema veze, brinuće o ekologiji :))))))))))))))))))))))))
aj bar on skuplja slavu preko izbora a zena mu preko mrtvih beba na instagramu
Jos jedan pedofil i on i zena mu! Odlicane pjesme, ali tip je satanista. Gledate fake news medije koji sami prozivaju pobjednika, tako kada Trump bude proglasen za pobjednika reci ce da je varao!!!
On i zena njegova su satanisti isto kao i pedofil biden. Cisto da znate, Trump je vec pobjedio. Biden je ubio svoju prvu zenu i cerku sve je dokumentovano. Cisto da znate.
Žena mu pobacila a on pjeva zbog politike...ubio se za Bosne.
@Uuzhtu morala sotonu da pobaci. To tako ide kod satanista, gledaj Jim drugu djecu musko oblace Ko zensko a zensko Ko musko.... Mora satan tako zahtjeva inace nema slave niti boba
Dino merlin?
Bio relevantan 2008. godine kad je Obama uzeo
Šta li je izveo vučić i dodik što trump gubi
Traze kljuc da ga vrate hahahah
@joksaludi nema ništa majko od tvoga veselja