Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po mom muzickom ukusu ovo je dobra pjesma i meni licno puno bolja od Hrvatske.
Na vašeru u Puračiću pjesme su ko simfonijske kompozicije za ovaj amaterizam
i u Cevljanovicima.
Norveška pobjeđuje ove godine 😁
Prvoi osnovno ovo sto je poslala rvatska nije pjesma nego samo galama po sistemu udri jace manijace. Sa muzikom ima malo dodirnih tacaka, a na ovom takozvanom takmicenju vec je sada poznato ko ce pobijediti. Vjerovatno je sada red na jednu juznu zemlju pa cemo vidjeti hoce li to biti rvatska ili italija.
Vidi se da ne razumiješ tekst pjesme
tvelfts points gous tuuuuu JUUUUUKRAIIIIIIIIN !!!
Dajte molim vas kakvi hrvati i pjesma
Bojkot.
Pobjedit ce Davorike dajke
wow, da se najezis
Realno dobra pesma. Fin ritam bas se moze djuskati uz nju. Nemam nista protiv Hr ali ono je djecija nabrajalica sa skakanjem i nekakvim neartikuisanim prizvucima pocetaka tehno muzike.
Ako se vec pitate zasto nema dugo dubioze nigdje, samo da znate da su na turneji u Australiji
Navijam za Hrvatsku, kakva god da je komšije su nam..
Najbolja je Nizozemska
Hrvatska je svake godine "favorit" za let 3 su već mislili da su pobjedili