Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkud mljevenik plagijat
Njegov nastup je djelimicna kopija svacega. Ono heklano na bubnjevims je kopirano od Dubioze iz spota za pjesmu "No escape from Balkan". Ona zenska sto kao nesto pere je imitacija poljskog nastupa od prije par godina. Ono kolo dvoje sto igaju je kopija Severininog nastupa sa pjesmom "Stikla". Odjeca je kopija Finca Kaarje. A muzika svakako, o cemu tekst i govori. Hrvatska vec treci puta salje predstavnike koji plagiraju. Malo izmijene ritam da ne spada u plagijat, ali forma ostaje.
Hrvatska do pobjede!
A ovo je pjesma???
Da vjerovao ili ne, ako nisi nekom vremenskom masinom dosao iz 12-og stoljeca, ovo se danas zove pjesmom.
Refren je skoro isti xD
Ma ni slicno. To je bilo Cha Cha Cha, a ovo je Rim Tim Tagi Dim. Finac je nosio zelene napuhane rukave a ovaj ima bijele napuhane rukave. Jedan ima malo uze brcice i boja kose im je drugacija.
RAMMSTEIN -DICKE TITTEN 🤟🤟🤟🤟
Eno nedavno je i Ed Sheeeran morao dokazivati da nije plagijat. Pa i meni se učinilo da u jednom trenutku čujem melodiju Mare i Derventskih Lola, ona pjesma Ona voli Fergusona.. jbga
Tema prežvakana 200x već, nije plagijat. To što nekome nešto slično zvuči ne znači da je plagijat već postoji čitav niz razloga za to, da ste 3min uložili u ovaj članak sve te razloge bi pronašli. Ali da, ipak bolje još jedan jeftini clickbait članak..
I Hadzija Dino ima plagijata....hejbet. Pa se raja lozi. Haj nek je raja vesela...bolje nego svakodnevno zaludjivanje.
Koje plagijate Dino ima, navedi? Muziku za dvine pjesme je KUPIO, dakle dao novac, a od Michaela Jacksona je muziku za druge dvkje pjesme dobio na poklon. Covjek je sve dokumente pokazao crno na bijelo. Dakle, sta je tacno plagijat kod njega?
Cuj ovoga šta dino ima ukradeno . Pa ima li ista da je njegovo ?!
Jooj,kad bi smo BL istuopio i onako sočno svim "analitičarima" poručio "Sjašite!". Ali, neće. Previše je on pristojan, skroman, ponizan. Odavno se ovakav karakter nije pojavio na javnoj sceni.
ako nista barrem je ljepsi od onog 🐸
Klix.hr