Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao kako stara tema narode...2005,je zivi te,i imal kakav boy for me!!???
britney ti je justine bila najbolja...uf..........
bash je sve ovo bilo sasvim "sluchajno". sto se tiche prirode chisto sumnjam da je ovo samo njena sisa, mislim bez podupiracha pala bi joj do pupka.( 4 banke nije shala) kruha i igara za sirotinju. dzastine vaka ti chast, ko je sljedechi?
MIslim da je Janet dobila što je šćela
facMA JEBAT JE!!
kako je krenulo jos ce Fazla da zazzvali onog sto vodi Folkshou
sisa jo je pravo dobra coool
.....mmmmm..ja ga sisam do kjaja.. ....jeaaa..........
ja sisam ti sisas on ona ono sisa mi sisamo vi sisate oni sisaju
I jos nesto ba: Kaze slucajno!!!! Ma daj ba! Skontala treba da novine ne pisu vise o njoj ko prije,a dok snimi novi album treba godina dana,a ovako samo izvali sisu i vec je sutra na naslovnoj stranici!
Sto bi cojk rekoo: STO LJUDI-STO ĆUDI... STO ZENA-DVJESTO SISA!!! ovim Džeksonovima ja ne vjerujem nikako....mozda joj je i sisa od plastike,od gume il ceka vec... Kad joj je buraz onakav sintetican,ne bi me cudilo da je i ona! A sto se nako sise tice....extra je,ja bih na njoj šator razvuk'o!
nije ovo dobra sisa vidite da je potklocala.da nema gornjeg dijela bradavice bi joj gledale u patos.
...jao.......ah......jao.... ....i meni če narasti iste ovakve sise .......mmmm......jeah
sto ne izvadi sisu djenifer il kojoj mladjoj nego ovu starku drapaju lafo slucajno