Muzika
0

Janet Jackson obnažena na Super Bowlu

Klix.ba
Janet je u poluvremenu popularnog Super Bowla zabavljala prisutne na stadionu i milione gledaoca u prenosu, i to u duetu sa Justinom Timberlakeom.

Nastup i ne bi bio toliko zapažen da u toku njihovog performansa Janet u jednom trenutku iz njenog kostima nije provirila jedna dojka.

Tehničari na stadionu Reliant u Houstonu su se snašli i brzo ugasili reflektore. Televizijska stanica CBS koja je prenosila događaj umjesto konfuzije na stadionu u program je ubacila reklame. Naravno čim je Janet popravila nestašnu odjeću show je nastavljen.

Justin se kasnije opravdavao da je cijela stvar sasvim slučajna i da je nehotice povukao taj dio njezine odjeće, ali mnogi tvrde da je ipak sve unaprijed smišljeno.

Za organizaciju polusatnog programa u poluvremenu bio je zadužen MTV, a nakon što su se ranije prilikom prijenosa dodjele njegovih nagrada na sceni ljubile Madonna i Britney, možda je i ovog puta cilj bio šokiranje publike.

Organizatori Super Bowla odmah su najavili da s MTV-om više nikada neće surađivati, a možda se odluče i za sudsku tužbu. Na stadionu je bilo problema i s čovjekom koji je bez odjeće utrčao na teren, ali ga je igrač Matt Chatham brzo oborio na travu kako bi ga redari uklonili.

U svemu tome najviše su dobili Janet i Justin koji su, sa namjerom ili bez nje, ispunili naslovne strane novina i povećali svoju popularnost.