Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali gledaj glava brate mili…
Mislis glooovaa
bas brate,pun grad ovih kockastih glava,braca, bruda, brada, shisha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo onih što nam djecu furaju u kriminal
Ako si bio nesposoban odgojit dijete da ne postane kriminalac, onda ti nisu krivi ova dvojica nego ti. Lp.
Svjetski, a nasi! 💙
ugledni intelektualci i clanovi akademske zajednice.
"Reperica Dilara Hava Tunc, Njemica tursko-bosanskog porijekla" WTF???
Idiotizam bez premca. Sredstvo za atrofiju dijela mozga koji je zaduzen za muziku. Dno moralbe ljestvice i omladini u BiH i u dijaspori itd.
Jadna ti je njihova umjetnost,,i ko to sluśa i kome je namjenjeno i ko to plaća Jedino da ne fataju na kretenski krmeći izgled i jadno imitiranje Amerićkih repera ,mlataranje rukama i tekstovi droga ,kriminal ,zlo Ali neka ,kod nas u Bosni je sve u kopiranju ,ali to je jadno i bijedno i kukavno Reper sa Vogośće i Kobilje glave ,kompozitor iz Hadżića ,tekst Bajro sa Sedrenika ,produkcija Faruk komerc iz Sjenice,vokali Munevera i Fehima iz Kaknja
Na šta je muzika spala...
Nasli novu semu za pranje poganog narkonovca pa ponovo startaju.
Mogli smo vala i bez vas i vašeg TRap-a... od vas ništa dobro
Potvrdila su se nagađanja fanova da su njih dvojica gay. Pa šta, gay is okay
sda proizvod. bradati mumlaci koje je sda nametnula bosnjackoj omladini. nisam cuo reisa da bilo sta kaze protiv ovih degena.
Svi u teretani, svi iste radiće furaju, brate brate selam, štoljpi, selam, gudra, vutra mashallah, vidimo se na dzumi brate mooooj
Nije to vise to iskreno , zao mi je šmrk ih unistava sistemski jer vise nije sa njima
Upravo Presluso sve jarane svaka čast. Golemo. Kraljevi. Ovim mrziteljima poručujem nek manje mrze šta je njima dobro ne valja jala ne valja Merlin ne valja lukas ko valja u pcku materinu. Dje su ti rokeri i slični ko njima brani da stvaraju kvalitetnu muziku? Nema nidje nikog i ovo malo kvaliteta sto imamo vama ne valja.
Ova vrsta folka je neki hibrid
Buba brat i Jala koreli😂😂
Ko je Buba ko je Jala ???