Nakon kraće pauze
111

Jala Brat i Buba Corelli se vratili na Instagram i potvrdili nagađanja fanova

I. S.
Foto: Instagram/bubacorelli
Foto: Instagram/bubacorelli
Bh. reperi Jala Brat i Buba Corelli su se vratili na Instagram te obavijestili fanove da su objavili novi EP, čime su potvrdili njihova nagađanja.
EP nosi naziv "Goat Season (Part One)" i sadrži pet pjesama: "Randevu", "Puklo nebo", "Rosalia", "Punta Cana", i "Monster". Na pjesmi "Puklo nebo" su sarađivali s Elenom Kitić i Medijem. Svi singlovi imaju prateće spotove.

"Svi su tako mali kada dođu oni. Jala i Buba tate svima and respect that", navela je Elena.

Podsjećamo, početkom januara Jala i Buba su deaktivirali profile na Instagramu, a mnogi pratitelji su smatrali kako je to zapravo dio reklamne kampanje za novi EP, što se ispostavilo tačnim.

Reperica Dilara Hava Tunc, Njemica tursko-bosanskog porijekla, nedavno je objavila remix pjesme "Ona nije ja" sa Jalom i Bubom. Za kratko vrijeme je postala iznimno popularna na TikToku.

"Balkanska omladina koja živi u Njemačkoj ponosna je na svoj jezik i drago im je što je neko baš bosanski jezik uvrstio u svoju muziku koja je namijenjena njemačkom tržištu. Čak i Nijemci pjevaju moje pjesme i znaju čak i onaj bosanski dio. Brzo su naučili tekstove", rekla je Hava ranije u intervjuu za Klix.ba.