Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
namjesteno do boli, malo morgen je publika dala onoliko bodova
Ja sam očekivala najviše glasova publike za njih, to je garant postavilo ekipe da zovu bjesomučno. Oni sponzori kompletnog cirkusa.
Zapad i krscanski svijet nije toliko za palestinu nazalost, realno je da su im dali toliko glasova
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koja je to publika glasala za njih damije samo znati. Sve stele i namjestaljke agende zvane sotona.
pa otprilike znas ko je glaso za izrahell nisi glup a to su naravno desnicarska fasisticka publika iz Njemacke, Hrvatske, Mađarske, Austrije, Ceske itd
da jedna spanija i irska daju po 12 ili 10 bodova izraelu to je nemoguce, izgleda da je sinoc bila sabotaza kompanija ukljucenih u finansiranje EBU , te dosta ucesnika je javno izjavilo F*uck EBU zbog toga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uh zločinačkoj zemlji je trebalo zabraniti učesce na Evroviziji !!!!!!!
Nije njoj publika dala bodove nego je naštimano !! ! !! !! ! mjk u im lopovsku
Kancer zvani Izrahell
Toliko je narod voli da je morala da ima posebnu pratnju. Jadovi ćifutski. Jedva čekam dan kad ćete biti kažnjeni za svoja zlodjela. Smradovi.
Živim u swe 31g i kajem se što je davno nisam napustijo u mladim godinama. Šta očekivati od jedne nacije koja se nije borila protiv fašisma.
Nije to tvoja kuća.To je oteta palestinska zemlja.
Kud prezivi put
Steta sto nije svratila do Sarajeva da je malo isprangijamo, bila bi dosta sretnija zena.
Ko i zlocinac mladic osjetio ljubav od civila i nenaoruzanih zena i djece
Ja sam svoj glas poslao Izraelu. Politika, ko je u pravu a ko nije (nekad više oni a više ovi) -me ne interesuje!
Kojeg naroda?
Cini ti se cionisto.mrzili su te svi
Vjerujem da si osjetila "ljubav"... toliko si osjetila ljubav da su ti je morali montirati, "ovacije i ljubav"... tuzno, umjesto da te potjeraju kuci i da kuci pjevas svojim vojnicima koji se bore sa 6godisnjom djecom i ubijaju ih, mi te moramo slusati! Evropa, vrhunac civilizacije!
Samo bih dodala sestomjesecnom.
Da predstavlja " našu zemlju" ? A od kog ste tu zemlju okupirali?
Kakva ljubav zvizdali joj dok je pjevala