Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Cola sta ti papci u Sarajevu rade. Organizator koncerta je rekao da ce u prodaju pustiti 3000 karata po cijeni od 10 km a pustili samo 250 a ostalo kupili proprodavci na Skenderiju u kucici cccccc i prodaju ih po 15 km
prelijepa
..."Upoznala sam Zdravka kroz dječije oči, a sada kao odrasla osoba imala sam priliku da mu dodam neku drugu dimenziju" ... :))))
Evo u ovom spotu je pjevala da će kad poraste udat se za Čolu pa šta čekaš bona :P ?
Sigurno isto što i ti. :3
Pa eto i ja čitam Vuka Stefanovića Karadžića Crven ban :3
Ova ima 31 godinu a Čola 63 a omatorila kao da je Čolino godište :3
Mislim sudeći po ovoj dole slici zadnjoj u koloru,ova crno-bijela je fotošopirana :3
Čovjek koji piše patriotske pjesme i podiže moral vojnicima (naučno dokazano da djeluje u ratnom besmislu!)=papak,škrtac,plagijator,antitalent,etc. Čovjek koji kada zapuca,pokupi prnje i pravac u grad u kojem je rođena ideologija zbog koje se puca(simbolički jako indikativan gest,zar ne?)=car,legenda,gromada,jedini,najveći,etc. J.... ti standarde!
Thompson
Znam ja pitanje na odgovor. Ko je Thompson?
ovako pirgava je i dobila ulogu bademine kcerke jer je sklepo neki svabo u filmu....
ne znam lik al znam da i si ti sam sebi sklepao brata
po čemu je čola sarajlija,jel po tome sto godisnje uzme 100 milja i ode,slika se sa kompleksašima i ćao,po čemu je on drukčiji od kuste ili neleta?
a po čemu je onda npr. Felix Šturm Bosanac a nastupa pod njemačkom zastavom... nema to veze ko je i odakle je, u Sarajevu treba da se održavaju koncerti vrhunskih pjevača i po meni je to jedini ispravan rezon.
dobro dino kupuje luster 3 dana dovede i ženu da vidi,vjerujem da nesmije majicu bez žene kupiti,nekad cjela juga jedna avlija danas da te nije alija,režimski pjevač
e, moj Cola..nisam vise zaljubljena u tebe..sad tek vidim koliko si star xD
ja sto mi ovi starci dijele minuse...xD
Adriatic..e sanjaj da ces me vidjeti..
Hej..ćao Ivana...šta mai???
Ivana želim tvoje stidne dlake za zubima.
Apsolutno. Par crvenih prednjih i par smeđih guznih. <3
Zašto da ti brineš o tome
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Gdje je KUDUZ :D
ljepojka ocam'