Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa je u bivsoj Jugi bio poznat po Roku, sad je poznat po nindzama, MOJ UMETE i ACA u Zetri. Pu kakav smo papanski grad postali.
katastofa...
@Svercer Zato je tvoj Aca faca prava.
Da mi je docekat da bar jednu od ovih velikih svjetskih grupa koje dolaze u region gledam u Sarajevu,da mogu pricati djeci da su Coverdale,Dickinson,Hamet,Klaus Meine i drugi bili jednom u Sarajevu i da ne zaostajemo po kulturi od drugih gradova regiona.
@maocetung dickinson bio. Deep Purple bili.uriah heep bili.Elton John bio bilo je jos al ovo sam iz glave.ti si vjerovatno mlad pa se nesjecas
Znaci isao sam u zagreb 2013-te, idem i sada opet . Samo ovaj put cu uzeti kartu za tribinu, parter bude pun ko sibica.
Kad su na vrhuncu karijere onda nemaju pojma gdje balkan ..već kad se ispušu onda eto ih da žive na staroj slavi.U pravu je ovaj komentator ..dajte nam aktuelne svjetke zvijezde šta će nam metuzalemi .
Pa valjda ides na koncerte grupa koje volis i slusas... Justin je npr. svjetska zvijezda ali ja neb otisla na njegov koncert..:-D
Koliko ja vidim Iron Maiden najavili su koncert u Hrvatskoj ,a ne na "balkanu"...U Hrvatskoj, a ne na "balkanu" su svirali prvi puta 1986. godine i nakon toga još 4 puta, a ovo će im biti sveukupno 6 koncert u Hrvatskoj..IM su jedan od najtraženijih bendova i mega popularni su i njihovi pjesme i nastupe neće nikada vrijeme prevazići. Hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prošlog ljeta svirali u Spaladium Areni...bilo fenomenalno
...kod nas bi uspjeli jedino kad bi ubacili u ponudu nargile...da raja cucla surle...
Htjeli su u Barlotti, ali otkazali jer je zatvoren 😀
mozda ce gostovati kod nurke na elidzi
Zna li neko ima li organizovan prevoz iz Sarajeva za Scorpionse 7.12. u Beogradu ?
Cuj u areni u julu pa jeste li vi normalni. Al opet ce se ici. Scream for me klix 😁
hail satan
Cuj ove