Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa imas psiholoski problem cim si se prijavio na to sranje
Mrš u 3 PM
Pa kada ti u ziriju sjedi zena ratnog zlocinca i nije lako. Nikad ne znas hoces li ziv sa bine sici. Jadnici u jos jadnijem takozvanom takmicenju u seljakluku.
Inel je talentovan momak, muzikalan. Treba imati na umu njegovih 17 godina. Glas je kao misic, za neke napore-visine ipak je potrebno vrijeme. Ako bi se gledalo fudbalski Inel bi bio kadet, znaci do seniora ima jos tri godine. Nadam se da ce momak ostati u muzici i da ce nastaviti da vjezba svoj glas i da uci pjevanje pored ovog sto zna i talenta kojeg posjeduje.
na prostoru drzava iz bivse yuge...imaju dvije vrste ljudi...turbo folkeri i rokeri...turbo folkerima manipulisu vlasti...jer nemaju svoje ja...zbog manjka urbanog u njima samima...