Ima 17 godina
65

Inel Nukić iz Živinica o Zvezdama Granda: Mislim da imam psihološki problem, velika je trema ovdje izaći

I. S.
Foto: Zvezde Granda
Foto: Zvezde Granda
Bh. pjevač Inel Nukić iz Živinica je u novom intervjuu govorio o izazovima s kojima se susreće tokom takmičenja u Zvezdama Granda.

"Ja sam zadovoljan svojim pojavljivanjem ovdje. Uvijek se trudim da iznesem svoj maksimum i skoro uvijek sam dobio šest glasova. Sad me je taj baraž malo ukopao", kazao je za Grand.

Njegov posljednji nastup u ovom muzičkom takmičenju možete pogledati od 7:37.

Članovi žirija ga često kritikuju zato što mu "puca" glas. Međutim, to je sasvim normalno s obzirom na to da ima 17 godina. Govorio je i drugom problemu s kojim se suočava.

"Iskreno, imam 17 godina i mislim da ima još te mutacije, da nije još u potpunosti izašla, ali mislim da imam malo i psihološki problem, jer je velika trema ovdje izaći. Trudim se da to izbjegnem maksimalno, ali jednostavno se u jednom momentu desi malo i poljuja me atmosfera", naveo je.

Njemu je Dragan Stojković Bosanac u emisiji rekao da ima "problemčić" s glasom te dodao da mu može preporučiti ljekara.

"Nemoj to da zapustiš, inače si beskrajno muzikalan i meni se dopada kako ti pjevaš, to dereš. Samo si pogriješio jedno. Ne kaže se nasrdiš, nego rasrdiš", dodao je, na šta je Inel odgovorio: "Meni je Saša Popović prošli put, ali i čovjek koji nam pušta matrice rekao da se tako kaže."

Saša mu je odgovorio kako je možda pogrešno čuio. Zatim se Bosanac našalio da će ga Saša izbaciti iz takmičenja zbog ove izjave.

"Nisam mislio ništa loše. Bosanac mi je rekao da sam u pjesmi 'Srdo moja' izgovorio 'nasrdim' umjesto 'rasrdim'. Ja sam pjevao 'rasrdim' u sedmom ili osmom krugu i tada su mi rekli: 'Pjevaj 'nasrdim'' i ja sam to ispravio sada, da ih poslušam. Mislim da mi neće uzeti za zlo, dobar je Saša Popović", rekao je Inel.