Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije vise Hrvatska fašistička hahhaa
ženski Amel Ćurić, sretno na novom talent showu
@BulevarPobednika - i to bi trajalo samo dok im je potrebno, a onda opet ispočetka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imal' kakvo muzičko/talent takmičenje u regionu da nismo uzeli?
zabranit ce nam da se prijavljujemo
imal kakvo takmicenje iz matematike ili elektrotehnike da smo uzeli?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U prijekoj smo potrebi za još pjevača.
Usrana BiH nacijo. šta ti ustvari hoćeš?
bravo Ilma!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Ko joj jebe mater
rijetko vidjen talenat
Kakav duo ilma i jack. Mogu bika pojest ko predjelo, a dobro i pjevaju.
Odvratan vam je naslov. Ilma zasluzeno, al nikog nije potukla (jos vam fali do koljena), svo troje u superfinalu su bili odlicni.
Bravo Ilma!!! Neka si pokazala kako se pjeva i pobjeđuje onoj Istanbulskoj Kreketuši (emini jahović) koja te onomad iz zavisti izbacila!
Jest' da Marija Šerifović ovu pjesmu pjeva fantastično, ali Ilma je toliko bolje otpjevala "Molitvu" da je Marija više nikad' ne bi trebala pjevati, jer će zvučati kao većina kandidata za ovakve "talent šoue".
ne valja se tuć
Jaaaao koliki je ovaj Houdek....
"Zvijezda je rodjena", ova zvijezda se radja svaka dva mjeseca, pa hocel vec jednom izaci iz tog stadija fetusa i preci u odraslu zvijedu ili ce se opet rodit kad bude novi talent show?
Bosna i Hercegovina je jedan veliki rasadnik talenata koji kad se posade na plodno tlo postižu izuzetne rezultate! U sportu, muzici, glumi, medicini...nema gdje ne, jedino ovdje su ti talenti osuđeni na propast i život u nekom "prosjeku". Čak ih se i potiskuje jer ne vole baš svi kad je neko tako uspješan! Naročito u Sarajevu a vjerovatno i ostatku BiH...Ubiše nas ovi što vode ovu državu i seljačine koje nam ih biraju 25 godina!!! Čestitam Ilma!
Ovu debelu kravu je lakse preskocit nego zaobic