Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar!
Onyx sloga 07.12.2015 madness :)
Frenkie, Edo Maajka, Kontra. FMJAM Drzava
Ma oni su jediini koji imaju neku zaradu od repa.
Capital City Crew
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
....a ljepotica torlaković...svaki dan bi joj kupovao kinder bueno...samo da mi se nasmije makar i u prolazu..
Je li iko povezuje ovaj rep sa čakijanjem po tramvajima? U zadnje vrijeme ne vidim nešto da reperi promovišu ljubav, toleranciju i pomaganju starijima preći cestu. Ne znam zašto se promovišu ovakve negativnosti. Svi ovi reperi nešto kao teško žive pa se "rimama i stihovima" bore protiv tegobe života, a sami hodaju kao da su kriminalci i bodu ljude po tramvajima i onda kao "društvo nas ne volI". Ne kontam promociju nasilja.
Konacno nesto prosjecno dobro i od FM JAM-a !
Sve zvuči kao radna verzija. Tekst bi i mogao donekle dobiti pohvalu, ali bi ga trebalo još dosta ispolirati i dotjerati da zvuči tečno i ritmičo. Ovako samo smara i ubija u pojam. "Rap" nije samo izbiflati nešto, već uraditi to u ritmu koji nosi cijelu pjesmu, a samim tim i poruku. Ovdje je to djelimično postignuto, pomalo sirovo i nezanimljivo. Spot je, s druge strane, pozitivno neobičan i zanimljiv.
HA? http://tinyurl.com/preluda-reakcija
Končo ubio i lirikom i spotom ! Vrh
Kontra daleko najbolji reper iz BiH...
kontra mojne citat komentarij, nije vrijedno :D
Svaka cast!
Kreativno i beskorisno.
Jesu dosadili s ovim političkim tekstovima, pa smoriše u p.m. To je sad postao neki mainstream... ono popljuj državu, sve oko sebe, i eto te u medijima. pih
Dubioza, Edo Majka, Frenkie, Dvadesetorica... svi trube u istu, crnjače do besvijesti, ponavljaju iste fraze. Možda je to bilo zanimljivo prije desetak godina ali sada je već prešlo u dosadu. Naravno konzumentima ovih medija nije jer im se ta sranja svakodnevno serviraju i to se predstavlja skoro pa jedina alternativa turbofolku.
Haj ne seri. Tebi je možda ispran mozak, meni ne. Ti znaš da glasam za iste i da li upće glasam? A ne žalim se iako možda imam više razloga od vas koji svakodnevno kukate po klix-u. I kako si zaključio da sam ljubitelj turbofolka? Ljudi koji stvaraju ove tekstove i muziku su po mom mišljenju inteligentiji od ovih 'turbofolkera', ali im je ovo što sad stvaraju poprilično sranje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
auu tezineeee.. heavy shit load for 1 mic
Izdrzao sam 20 sekundi :-) Jebes "Straight Outta Compton". Ovo je pravi gangsta rap.
bolja darina "carera" jel de
Ne razumijem te :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dečko, skidam kapu! ;) Originalno, nema šta... ;)