Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l\' ovo Igor izgubio glas, pjeva kao da mu je otisao do vraga, poput onog iz Regine, deranje bez emocije, bez trunke originalnosti.
Kako neće biti preeksponiran kad je čova u najbukvalnijem smislu SOLO izvođač...
nisam ljubitelj njegove muzike niti \"specificnog\" glasa. spot je fin ali bih preporucila da se Igor malo manje exponira u svojim spotovima...ovaj bi,bio puno bolji da se fokusirao samo na prirodi,okruzenju,gdje je spot sniman i recimo samo na kraju da se \"pokaze\" s onom svojom gitarom i to dok odlazi niz onaj dok...puno srece i uspjena zelim,ali ne znam d ali ce Igor ikad moci napraviti nesto veliko na brdovitom Balkanu...treba biti originalniji...