Video
0

Igor Žerajić snimio spot za baladu 'Devet dana'

Sarajevo-x.com
Detalj iz spota
Detalj iz spota
Sarajlija Igor Žerajić, nekadašnji frontmen grupe Crno vino, a danas samostalni umjetnik, snimio je novi spot za pjesmu "Devet dana".

Pjesma čiji je video sniman u kalifonijskom nacionalnom parku Joshua Tree i Tampa Bayu na Floridi za produkcijsku kuću "Out of Focus Production, Inc", jedna je od 10 pjesama koje je ovaj bh. muzičar sa specifičnim vokalom predstavio krajem prošle godine energičnim rock albumom "100 na sat".

Pjesme "Odgovor", "Bašte bez ruža" i "Karmin" već smo mogli poslušati na radio stanicama, a ovaj novi uradak producenta Saše Bratića možete pogledati na YouTubeu ili skinuti na svoj iPod u iTunes prodavnici.

Muzičar koji živi na relaciji London - Sarajevo priprema se za koncerte koje planira održati u BiH. Kako je istakao u posljednjem intervjuu za naš portal, Igor je uvjeren kako je muzičarima iz Sarajeva lakše uspjeti u susjednim državama nego u svojoj jer, kako je istakao, izdavačke kuće favorizuju narodnu muziku i izvođače iz susjednih zemalja. Ipak, nada da će se stvari promijeniti inspirisala je i njegov prvi solo album za koji je fotografiju uradio Amer Kapetanović.