Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzejla pjeva a Marija nek nina dijete sama. Pa ja 😂
a ćale je Elton John-:)
kupite i džejla sebi
DiVi Dzejle u šinjelu izasla na binu...
Ako babo nije Božo Vreći ne pika se.
Kad kažete tuzlaci, napišite hiljade ljudi iz istočne Bosne u glas pjevalo u Tuzli sa ovom ljankase.
džejla ima luk dame s visokim pedigreom, ali pjevačice narodnih pjesama baš i ne. njen stajling i ukočenost prije bi išli uz ozbiljnu muziku nego uz narodnu. za narodnu treba biti opušten, blizak raji, iskren osmijeh i emociju a to sve džejla nema, ona ostaje u nekom svom svijetu daleka od publike iako fantastično pjeva.
Gledaj negativnih komentara, a svi noć kod kuće proveli u svom brlogu komentarišući druge kako ne valjaju i kako ništa ne valja. Samo jako.
Na sta djeca spadose uh.
🙋‍♂️🤣🤣HILJADE TUZLAKA BALAVACA SU OVO ISPRATILI KOJI NEZNAJU STA CE KUCI RADIT BEZ OBAVEZE SLIKA VAM POKAZUJE SVE.OVO SU MODRNI TUZLACI TIK TOKERI YOTUBERI INFLURENSERI TI MODERNI TUZLACI.SLIKE ZA FB
Ubite se kolektivno
Ne bih da ponižavam, ali ne znam ni jednu njenu pjesmu. Samo pitanje za gradske vlasti, po čemu je Tijana Dapcevic zaslužila da pjeva 1.januara i dobije naše pare?
Nisu to SDA pare.
Ruine
Ja poslušao samo prvu pjesmu "Ruine" i otišao, ali me iznenadilo koji narod bio, ja mislio Merlin došao.
A joj garderobe hahah
Da nije besplatno, ne bi je niko ni došao slušati tj gledati il šta već...
Blejačica
Saletova muza iz zvezdi granda. Bljak