Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj izgleda litre prevodi s eura u marke
nemački odvratan jezik
@Sinapsa jeste precizan i jasan,i tačno nije melodičan(ne znam da li znaš da je Italjanski na prvom a Srpski na drugom mestu po melodičnost,bez namere da provociram)nije kao npr. Francuski gde više blebeću nego pričaju. kad pričaju sporije na Nemačkom onda je dosta prihvatljivije zvuči,jedino mi Madjarski odvratniji,naježim se kad ga čujem. p.s istina zvuči manje ružno od naših ex Ju,od ovih sa istoka Evrope.
nikad čuo
@Prd0nja nije ti tačna ni prva ni druga rečenica. slušam regionalnu muziku 99,9 %
Aaaj rasklompicirao bih je hahaha
Joj sto ovi pjevači zive. Pa i kod nas neki malo jaci lokalni pjevac koji pjeva samo subotom bolje zivi od pola stanovništva ljudi moji, a kamoli tek ove svjetske zvijezde. Kud ne znam pjevat sad bi se za guzicu ujo.
Ma kakvih ba 5000 eura, ne bi ja to nikad uzimao i da sam top zvijezda. Jer iskreno ako cemo pricat, nijedan pjevac ne vrijedi te pare. Sta je to pjesma? Sta je to njegov glas i znanje pjevanja? Sta je jedan pjevač spram jednog naučnika inženjera istraživača, koji umre u bijedi, a pjevač prokocka 2 3 miliona maraka za vrijeme karijere. Ja bi to ograničio do nekih 1000 eura za nastup i dosta.
realno , bolje zarađuju nego inžinjeri i doktori ... žalosno al eto.. a seljačine i polusvijet , ne znaju sastavit dvije rečenice kako treba , a zgrću tolike pare
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Neka vrsta njemačke turbo folk pjevačice.
@RAMMSTEIN bas suprotno, pjeva ruske, njemačke i evropske klasike
Schlager muzika, nesto kao narodna a ne turbo folk! mislim da ipak postoji velika razlika izmedju! ona puni dvorane gdje god ode, samim time sto pridodaje publici dosta paznje, interakcija sa publikom bas zadovoljavajuca