Koncerti u Sava Centru
0
Hari Mata Hari osvojio Beograd!
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harija treba izdegeneciti jednom za svagda. Ta seljacina nema obzira prema Bosni, plagijator, papak i sta sve jos ne. Pobjegulja. Idiot. Kreten. Molim dobrovoljce da ga susretnu i izdegenece jednom za cijeli zivot.
HARI KITO LABAVA!!! ODVRATNIJI SI MI OD BORE CURBW, LJIGO LJIGAVI!!!!
Gledajući film o EKATERINI VELIKOJ koji me je praktično rasplakao još više mrzim beograd(white city=WC).A ovaj sa slike odozgo bi pjevao crnom đavolu samo ako mu dobro plati.Ako krene priča u stilu,nemoj tako nisu svi isti,ZA MENE SU I NORMALNI GRAĐANI beograda isti kao LUĐACI OKO NJIH SVE DOK SE NE POBIJU,PA DA BRE VIDIMO VEĆ JEDNOM JEDAN PRAAAVI G R A Đ A N S K I R A T.
mogao je u begisu i ostati...meni bas svejedno...lik je bezveze....
.
Bravo Hari samo naprijed u inat svim seljacima i kvazikritičarima, zadaj im ga ponovo i pozdravi sve normalne ljude u Belgradu.
Tuzla ga zeljno iscekuje, s tim da Nina Badric bude gost na koncertu u Tz:)))
sto nece, svkako je nekad pevao igrale se delije na sred zemlje sranjije
peder,mizerija,izdajica,da bog da crko u sred beograda!
Ma ovi sa estrade bi se j...li za dinar.Pjevali bi i na Ravnoj gori samo da se plati.Obraz i guzica isto na njihovu zalost.
@tuzlak podpisujem
Pa u Beogradu je i mile Kitic velika zvezda, Hari je za njega ipak gigant jebiga:)
Sve krkan do krkana. Mislim na komentare i \"komentatore\" @ Bravo - tu smo....
hari svaka cast tebi a i na izboru gostiju(zeljko) kako su mu dobre nove pjesme evo upravo ih slusam...
halid invalid hari Rambo Amadeus Svjetski Mega Car