Koncerti u Sava Centru
0

VIDEO / Hari Mata Hari osvojio Beograd!

Sarajevo-x.com
Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis.info
Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis.info
Nakon nastupa pred punim stadionom Koševo u Sarajevu kojim je ostvario svoj dječački san, bosanski pjevač Hari Varešanović krenuo je osvajanje koncertnih dvorana u regionu.

U okviru svoje turneje, grupa Hari Mata Hari večeras će nastupiti u Novom Sadu, a naredne sedmice održat će pet uzastopnih koncerata u beogradskom Sava Centru. O histeriji koja već danima vlada u prijestolnici Srbije, najbolje govori podatak da su ulaznice za koncerte koji će održati 8., 9., 10., 11. i 12. novembra skoro pa rasprodate!

Bosanskohercegovački izvođač može se pohvaliti uspjehom koje su postigle samo rijetke zvijezde u regionu, kao što naprimjer Đorđe Balašević i grupa Legende, koji su rasprodali isti broj koncerata u Sava Centru.

Gosti na koncertu na kojem će grupa Hari Mata Hari promovirati pjesme sa posljednjeg albuma „Sreća“ bit će Eldin Huseinbegović, sa kojim je Hari snimio pjesmu „Tvoje je samo to što daš“, hrvatska pjevačica Nina Badrić, koja je sa njim otpjevala duetsku pjesmu „Ne mogu ti reći šta je ljubav“, te Željko Joksimović.

Nakon Srbije, Hari Mata Hari nastavlja sa nastupima u bh. gradovima, i to u Bihaću, Tuzli, Zenici i Banjaluci.

Pogledajte njegov spot za pjesmu "Azra" koji je snimljen u avgustu ove godine na sarajevskom stadionu Koševo, pred 40.000 posjetitelja: