Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti ne živiš više u BiH pa šta se mješaš, komentariši šta se dešava u HR.
Tony je ocvala zvijezda, a opet ima puno hitova. Mislim da je i jedan svoj hit snimao na borilištima odnosno lokacijala gdje su se odvijale ZOI u Sarajevu. Uglavnom, cijena nastupa je vjerojatno prihvatljiva organizatorima. To što je sa strane je samo bonus jer ljudi vole kad im se razbije dobro poznata domaća glazbena monotonija.
Pa ne zivi ni Toni u BiH :D
U pravu je
Ako ne mogu priuštiti živuće legendarne Sarajlije, koji bi za ovu priliku trebali i gratos da pjevajju Mirza Selimovic bi bio prava alternativa i pun pogodak
jeKo Mirza,vjerovatno neka Cecina zvezda ??
Rjetko kad da je 100% upravu.
baš nam je bitan komentar osobe koja je po potrebi iz naše BiH , imaš putovnicu kao dotični pjevač i nejavljaj se 🤮
BRAVO HANA! Sve vise i vise svojim stavovima mi se svidja..
Mamu ti h(j)ebem sa kobiljom glavom,ko da ti znas sta je taj covjek sve uradio za ovaj grad.
Od jednog Vlade i razumijem komentar, ali da nam Hana bude moralna vertikala, je*em ja ovaj zivot onda.
Iako se trudim shvatiti da je ljudski griješiti i da se svima mogu desiti greške, jednostavno ne mogu čitati, slušati ni gledati ništa što ima vezu s ovom osobom. Ne mogu joj zaboraviti vezu s presuđenim ratnim zločincem N.B. Takve životne izbore ne briše nikakva magija, instagrami ni trenerkice.
Cuj ove rvatice! Bljak… Pa kako ona moze bit BH influserka klixe, a zivi, radi u hrvatskoj i ponosno istice da je hrvatica
Upravu je, ali koga cemo zvati naseg da pjeva? Varesanovica, Hanku, Halida, Jalu i Bubu...
Eto je trebao tvoj din da pjeva, pa..nko jedna, ko te išta pitao
Eh ako je Hana kritikovala … 🤮
Kakva god bila, dobro je rekla vala
Pa cekaj malo organizator olimpijade je bila cijela Juga?! Odkud sad ta potreba ekskluzivnost?
Pa i Riva je pobijedila na Eurosongu ispred Yuge pa se na statistikama Hrvatska redovno hvali njima kao svojim pobjednikom. Izvini ti ali slalomi i sve ostalo nije bilo na yu planinama - nego iskljucivo na Sarajevskim. Da nije bilo planinskih ljepota Bosne, k bi dobili olimpijadu.
Kad pjeva Zabranjeno pusenje, Bombaj stampa, Crvena Jabuka kaze joj staromodni, ovakvi onakvi... vracamo se Sto godina unazad... Sad Tony? Opet ne valja?? Jel ima nesto da je uredu
Šta ima Vlado Podany da priča, mi smo tebe čekali da se izjasniš pa donesemo konkretne korake
teze mi je palo sto dijelim misljenje sa Hanom ali opet Tony tebi svaka cast a vama organizatorima j.... .....
Hani se ne gadi Hrvatska putovnica. Ali je protiv toga da Cetinski pjeva u rajvoSa. Mozda je Hrvatska krivoj osobi dala putovnicu ?.