Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Halid je djecu i unučad poslao u Njemačku...
Uzmi pivce za zivce dok halid pjeva,sta ces taki smo
Vidim nije im lose, zivot na visokom nivou..🍮🍮🍧🍧🍀
Nema gospode u Sarajevu, ovo je sve samo dobra sminka, niko nece da radi, svi glume neku gospodu i traze dzabalame. Jednio sto je drugacije, je da je Purivatra skonto da je valjda dosao red da sredi zube.
Je li bio Sulejman Haljevac MEMO???
joj komentara, a kad izađemo na ulicu... sve fina gospoda, eurokrate. Hahah, koji smo mi bolesnici!!!
E jes' Halid-aga prihvatio Rozgu na slici 2. Nina spremna za razmotati. Dajgle uhljupa na slici 17. Volim ja ovaj SFF. Cirkus pravi, svega se možeš nagledati.
Sutra kraj ovoj gluposti... hvalim te Boze.
Naravno, najači smo 👍🏻
Zipa laude u plavoj majici na slici br. 3, :))
Samo nek se uziva i veseli u Sa elita nek se najede,pitam se od cijih para je sve ovo placeno,a ostatak BiH raseljen sela i gradovi pusti,jad i bijeda
@Frozental Ovako će i oni kroz 30 godina govoriti kako je nekada bilo dobro kao što danas pričaju neki kako je u Titino vrijeme bilo dobro.
papanijada je ovo
Sta je problem Halid i jeste nasa zvijezda!
Dobra ova Rozga a ovi ostali nebitni ko kurton u afriki
ko je platio račun za ovo? pa vi, kmetovi. ko će drugi. Nisu sigurno oni.
L E G E N D A
halid vam zvijezda, eupm
@fbUser1565988747 Nije eto nego je Brega
Legenda naša ❤