Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro što je Aleksandra bila, nikakav problem. Ali kako grad može pljuvati Neleta ako Brena puni Zetru? Pa nije Karajlić skakao po Bijeljini '92. Mislim stvarno, ovo je dno dna. Fahreta Jahić u Sarajevu. Gadite mi se svi. Usput da pitam, kad će Ceca? Ako Nele ovo pročita, nek organizuje koncert u Zetri, a neka turneju nazove "Ko vas jeбe, levati, kad slušate Brenu..."
200% se slažem...Brena je dno dna...
Pa ovi Bošnjaci što su ratovali su odgojili i naučili svoju djecu da budu ko paščad. Bez ikakvog orijentira i pameti. Nek sam ne puca, nema veze ko kome ide, gdje šta......
Koji klinac je šankanje? Skakanje po šanku?
😂😂😂
Šmrk party. Antonija peva. Maleni sateliti peru parice po Sarajvu. Da su barem kaki mangupi.
Sponzoruša i kokaina bilo na izvoz.
Vidi gradske raje. Halidu svaka cast, ali ovo gosti gore na planini su od zla oca i gore matere. Momci alkosi, nasilnici, drogerasi a djevojke kurawe zesce, operisane od mozga
100%
"Ciganija poprilična..."
Nisi imo para da dodjes
"Dvanaesto izdanje Šankanja na planini Vlašić počelo je protekle noći, a Halid Bešić je do kasnih jutarnjih sati zabavljao sve prisutne goste iz BiH i zemalja regije." Do kasnih jutarnjih ili do ranih jutarnjih sati?
Šankanja? :)
A ima li kakva porezna vlast raspala se kakva je, da preispita i pregleda koliko i dali je uopste uplacena marka poreza?
Ima li glupljeg pojma od "šankanje" i glupljih ljudi koji ovo posjećuju?
ma jasta samo treba kuci lezati i komentarisati po klixu
Uzmi 6 km i mrs u argelini na shishu fukaro
Vama je sve spektakl izgleda, glupa borba veceras i ovo 💩 na Vlasicu🤦🏻‍♂️