Večeras Lepa Brena
179

Halid Bešlić priredio spektakl na otvorenju "Šankanja" na Vlašiću

E. M.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Dvanaesto izdanje Šankanja na planini Vlašić počelo je protekle noći, a Halid Bešić je do kasnih jutarnjih sati zabavljao sve prisutne goste iz BiH i zemalja regije.

Tradicionalno Šankanje u organizaciji Sol Azur - Buena Vista i ove godine održava se na planini Vlašić, a hiljade posjetilaca protekle noći do jutarnjih sati uživalo je u muzičkom spektaklu i svjetlosnim efektima koje su za njih priredili domaćini.

Snijeg koji je tokom jučerašnjeg dana počeo padati na Vlašiću upotpunio je cjelokupni ugođaj otvorenja zimske sezone. Uprkos snijegu koji je bio vani u Sol Azur areni je bilo uzavrelo zahvaljujući uvodnim nastupima Borisa Režaka i Antonije Čerkez, a atmosferu do usijanja svojim starijim, ali i novijim pjesmama doveo je legendarni Halid Bešlić.

Spektakl na Vlašiću još nije završio, večeras se očekuje nastup Lepe Brene, dok će prije nje na bini Sol Azur arene nastupati Neno Murić.

Osim večernjih koncerata na Vlašiću će zahvaljujući snijegu biti održane i igre bez granica te bogat program za sve uzraste s podjelom novogodišnjih paketića za najmlađe.

Karte za ovogodišnje Šankanje prodate su u samo nekoliko dana, a organizatori su najavili dobar provod i tokom večerašnje zimske čarolije.