Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halide,Skaka nepotreban, inace sve naj o tebi...
Halid je baš dobar čovek, nije SDA tallibančina, nego skroz normalan. Rado viđen gost i u srpskoj Banjaluci i u srpskom Beogradu.
gledaj Enesa Begovica 😊
Što sa LAPSUS 'KAKOM ??? Taj voli Sarajevo pa se nije upisao na fakultet u Sarajevu, već otišao u TRAVNIK da završi RENOMIRANI i PRESTIŽNI fakultet !!!
album me izasao preko 50 000 km, smrc ko ce sad to namirit smrc
Šta ovaj Skaka ovdje traži ? Svugdje se metilja !
Ti si naj veci gospodin i humanista..pomogao si gdje god si mogao-i ko ti je trazio..Ti si pjevac za primjer Halide care.
Nisam vidio lika da je veci emotivac, a da ne zna sastaviti dvije rijeci. Halid legenda na svoj nacin
Pa rece Halid prije nekolike godine, javo na tv, da nece vise snimati albume...
@Jedi_knight hoce hvala Bogu dragom..bar jos tri albuma..a"vi crkbite ljubomorni gadovi..
Poppaj Sta tebi fali u glavi?
Halida za predsjednika, i vjerujte da bi nas cijeli balkan posivao!
Emotivno sjećanje..e kako sam ja klepao pare po Njmeačkoj dok su sa Trebevića ubijani moji sugrađani, a kasnije kupio benzinsku pumpu i šta sve ne..Što pakšu nisi makar jednom besplatno pjevao na javnom dočeku Nove godine..a došao si u ovaj grad sa Romanije nisi znao pisati. Sve ti je dao.
kako je teško gledati bolje od sebe? Vrijednos je u onome što radiš, i klošari misliti znaju!
Uh, stvarno ste me dirnuli ovom viješću, zamalo da zaplačem i ja...
Skakavac se ufurao da je on napravio zicaru, a posto sjedi na promociji velikog pjevaca, mozda uskoro i on snimi album , pod nazivom “Apokalipsa - Skaka vci dominiraju “.
Svojevremeno 1981 godine su Nadrealisti pustali Halida Beslica, Miroslava Ilica i Ferida Avdica izmedju skeceva, kao zajebanciju da se raja nasmije. Sada su ovo uvazeni umjetnici, stubovi kulture i prepoznatljivosti drzave. Dno smo probili odavno.
Dragan Stojković Bosanac: "Samo je Halid Bešlić zvijezda. Svi ostali su popularni".
I kod nas ljudi mogu vala zaplakat za najmanju sitnicu. Imal ko muda više
Bravo Halide Legendo
ljepše krava na gulašu izgleda