Nakon zabrane pjesme
0
Gruzija odustala od Eurosonga
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak Gruzijcima nije lako, jer su Rusi nedavno ratovali u njihovoj državi i oskrnavili im suverenitet..
bošnjanimasu nazivani svi stanovnici BiH prije dolaska Turske, a većina ih je ovaj ili onaj način pripadala crkvi bosanskoj...
bošnjani->bošnjaci->bosanci, ako ti nije nešto jasno, pogledaj ovdje: http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnjani
Glupane/co BOSNJANI su se nazivali pripadnici crkve bosanske a ne stanovnici Bosne i Hercegovine
ŠTO SU TRAŽILI TO SU I DOBILI:NEKA IM. BOLJE DA SU POLITIČARI NEGO PJEVAĆI!
Hvala Bogu pa su Bosnijani, tj građani Bosne i Hercegovine svijesni da su potezi Radojičića, Dodika-Duduka i ostalog šljama GENOCIDNE tvorevine tzv. \"srbske republike\" ustvari poslijednji trzaji monstrumske spodobe i preostalih ratnih zločinaca i profitera. Bosno i Hercegovino, spremni smo da se sa fašistima i genocidašima obračunamo jednom - zauvijek! SMRT GENOCIDNOJ REPUBLICI SMDSKOJ!
Steta sto nece nastupat pjesma je super... Kasparovu bi se svidjela :) http://www.youtube.com/watch?v=7iRKCBR-Lcc Svugdje ima ovog putina :)
šmrc, šmrc... kako će eurosong bez gruzije... hahahahaha