Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji kraljevi!!!!! :)
pa nek im BHRT plati kotizaciju..valjda toliko mogu odvojiti od pretplate koju mi ionako placamo sa ili bez krize.. ionako najvise novca se potrosi da bi se Maja i Dejan setkali po zemlji domacinu Eurosonga.. odlicna ideja!
http://www.bitno.ba/vijesti/kultura/zoster-ce-ipak-predstavljati-bih-na-eurosongu Izgleda da će Zoster ipak ne Evrosnog
B R A V O Z O S T E R
Jedni od rijetkih normalnih Bosanaca i Hercegovaca...ovako se voli Bosna i Hercegovina...nema TORNJAKA,samo Bosanci i Hercegovci
PROCITATI Također, Face TV je spreman pomoći BHRT-u pri plaćanju 50.000 KM koliko je potrebno izdvojiti za sudjelovanje na Eurosongu 2013. znaci 50.000 je ucestvovanje a ne kao sto vi spominjete 250.000 jedini problem u ovom slucaju je pobjeda ali buduci da rusija ima vise komsija nego mi ne trebamo se nicega plasiti :) PROCITATI
POSALJITE NA EURO SONG STOSU SE PROZVALI VELIKA 6.Onibi naj bolje pjevali to su tihic covic dodo lanundzija radoncic i ostali.
Svaka im cast
Ma tu je politika umijesala prste.Ne treba tolika pratnja za pjevaca,vise solista nego pravi radnika .Tosu prazne puske sve je upereno protiv BIH.
Eh da se domoći slave, toliko o Zosterovoj \"alternativjoj\" strani, koji su to luzeri.
Hvala Boguuuuu :) Momci samo napred :))
Imate prenociste kod mene u centru Stokholma ako bude aktuelno.
Eto, odlicno, neka ide Zoster, a neka to plati RTRS kako su pozeljeli
Posaljite Aci kilu belog praha i on će vas zastupati bezplatno uz pesmu Belo oko mene sve je belo, taj razvrat inace ide na Zapadu i eto vam pobede. Samo da znate da će te morati dogodine vi organizovati u Zetri a Aca pocinje vece sa pobednickom pesmom
Zoster na Eurosong, i sarajevski band Dvadesetorica na bini kao back vocals! Idealan performans i predstavljanje muzicke kreativne realnosti BiH...Glasam za vas, placamo u dolarima. Koji je broj racuna?
Bravo! On i njegovi koje su doveli Alija i kompanija imaju zlatne kašike zato što su popljačkali ono što je Tito napravio za pedeset godina. Zato mu danas ni ime ne daju spomenuti. Sve što su naši očevi gradili oni su \"privatizirali\", a kad postaviš pitanja dobiješ ili Mevlida ili suzavac pred Zetrom. Njima i odgovara da prihvatimo ono \"dobro je, samo nek\' se ne puca\", a kad im postaviš pitanje oni počnu pucati. Dakle, zaključak se nameće sam!
ja sam za to da idu i tačka !