Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi bar hoće nešto novo da snime. Ne traže pare na račun stare slave ko oni metuzalemi iz Parnog Valjka što pjevaju iste pjesme 40 godina.
njihove pjesme su i danas jedne najslusajnih po svijetu. Putin jim platio za privatni koncert 100 milja prije 15 godina. zar stvarno mislite da jim je ponestalo para, i ako se jos uvjek pune racuni od prava?
Znaju li mladi ko su oni?
ne vjerujem da si i ti slušao tada marlenu ditrih i milesa davisa.40 godina je puno za muziku
Što ste postavili njihove stare slike? Njih znamo ali ne znamo kako danas izgledaju.
Nestalo im para, a njihova publika je već u penziji.
Mogu misliti.
Dok je bilo seksa i trajali su. Poslije razvodi, godine, itd. Uglavnom obiljezili svjetsku pozornost 70 tih i 80 tih 2 mlada bracna para
nema ništa od toga. zakasnili ste jedno 40 godina. više niko ne zna za vas.
sa ba