Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci treba da dobije ulicu u Sarajevu.
Da se zove ulica: reprezentacije bosne i hercegovine u sjedecoj udbojci, je li? Onda bi i hrvati trebali dati ulicu rokometašima svoje zemlje. Srbi đokoviću itd. Ova zemlja treba da im da ogromnu nagradu, a ne ulicu.. A, za ovo nema komentara: "Moja prva i najveća želja bi bila da se probudim i ustanovim da je 1990. godina i da kažem: Uh, al' sam nešto ružno sanjao!", poručio je Milan koji je publiku pozivao da oda počast žrtvama bombardovanja Dubrovnika, te odbio nastup u Banjoj Luci zbog rušenja džamije Ferhadija. MILANE OSTAO SI SA NAMA. To je dovoljan pokazatelj kakav čovjek bio.
To što bi srbijanci i Hrvati trebali raditi nije tema današnje emisije. Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci su naši istinski heroji!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Da li iko zna zasto nema ulica Safeta Isovica u njegovoj rodnoj Bileci?
nema ni u beogradu a i safet se protivio ratu...nisam cuo da se u beogradu pisala peticija...
A KO JE SAFET?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gledam vaše komentare i prosto ne mogu da vjerujem koliko gluposti, jendostavno previše gluposti. Kao prvo, prestanite govoriti kako hoćete ulcu članova reprezentacije sjedeće odbojke, Edina Džeke, kurca palca i sl, jer se ulica jedno može dati po mrtvoj osobi. A kao drugo, i najvažnije, ako već želite neku ulicu, umjesto pisanja ovih komentara dignute guzicu i pokrenite peticiju, baš kao što je čovjek, kojeg ja lično znam dobro, pokrenuo ovu peticiju. :)
ulica 1, ulica 2, ulica 3....
kakvi ste vi maloumnici, nemam nista protiv frajera, niti protiv EKV-a, niti protiv cijele zamisli al toliko vaznijih stvari ima kod nas za koje bi trebalo skupljat potpise od davanja naziva ulice nekakvom frontmenu nekakve grupe. namjerno sam napisao nekakvom i nekakve jer to on upravo i jeste. frajer zivio neko vrijeme u sarajevu, otpjevao pjesmu koja se zove "sarajevo" i izjavio jednu recenicu na pocetku rata i tim nas je zaduzio da mu damo ulicu??? bravo glupani, ljudi koji su se borili da bi vi danas mogli srat po ovom forumu nemaju svoje ulice, al ajmo dat ulicu predratnoj zvijezdi rock benda koja nas je onako bas zaduzila. kazu da je prvi uzeo pusku i otisao na spicastu stijenu, a kad je izjavio tu famoznu recenicu, kazu toliko je pogodila veselina vlahovica batka da je odmah postedio 4 bebe i tri trudnice..
Hocemo ulicu MIRZA DELIBASIC, manite vise milane,ive, srdjane isl, zasto ti emile hodzicu majmuncicu ne pokrenes inicijativu da ulice u B.L i Sirokom dobiju naziv MIRZA DELIBASIC,, tebe i tebi slicne treba za mu.da objesiti, sjetis se nekakvog milana, ivana, srdjana, a ne sjetis se Mirze ili nekih drugih koji su branili ovaj grad, ovu drzavu i ovaj narod,, koje si ti djubre
Hoćemo ulicu Mladena Vojičića Tife.
Za ovog drogeraša ulicu dati?
isto ko i onom iz komentara iznad
Ima ovdje stvarno lijepih prijedloga pored Milana Mladenovica i za odbojkase, i za Safeta Isovica ali ipak mislim da bi trebalo nase vrle politicare predloziti da imaju svoju ulicu, ipak su nas oni najvise zaduzili
Kakvi imbecili, cast izuzecima, sjede za kompjuterom . . .
Hebo vas on, narkomančina.
velika ulica za velikog covjeka..
NASEREM VAM SE NA PETICIJU,ZAŠTO ON DA DOBIJE ULICU A NE MOJ BRAT KOJI JE BRANIO GRAD I IZGUBIO ŽIVOT?ZAŠTO ON, KAD IMA NA HILJADE SARAJEVSKE OMLADINE KOJI SU DALI SVOJE ŽIVOTE ZA ODBRANU SARAJEVA.(KOLIKO IMA RANJENIH I KOJI SU OSTALI BEZ RUKE I NOGE BRANEČI SVOJ GRAD) MLADENU (EKV) SVAKA ČAST ALI ..............DA NEMA NAŠIH RAHMETLIJA POKOJNIKA, RANJENIH I BORACA NEBI VI PISALI PETICIJU.NI OLOVKE NEBISTE IMALI..................
Blago ovom narodu kad su mu nazivi ulica najveća briga. Ovo pišem dok gledam kroz prozor kako naizgled otmjen čovjek rovi po kontejneru ........
Koji to umjetnik Bosnjak po nacionalnosti ima svoju ulicu u Zagrebu ili Beogradu? Stvarno me interesuje ima li takav primjer pa ako neko zna neka javi!
Meša Selimović u Beogradu.
Mesa Selimovic se izjasnio kao Srbin!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Milan Mladenović (Serbian Cyrillic: Милан Младеновић; September 21, 1958 – November 5, 1994) was a Serbian musician best known as the frontman of the
Milan Mladenović je odbio da održi koncert u Banja Luci zbog rušenja džamije Ferhadija tj. nakon što su banjalučki Srbi zagrnili krvavo-crne ogrtače smrti, progona i nacionalizma. Samo zbog tog čina zaslužuje ulicu u Sarajevu.
Uz duzno postovanje liku i djelu Milana Mladenovica da nije bilo onih cije se ime vise ni ne spominje ne bi bilo ni Sarajeva a ni Bosne,a takvih je mnogo.S druge strane u Sarajevu ima mnogo ulica koje se nazivaju po likovima koji su zivot izgubili dok su svercovali ili krali pakete pa su ulicu dobili po familijarnim i ostalim vezama,sto je bruka i sramota drzave i vlasti koja to dozvoljava,a sramotno i zalosno naspram onih koji zaista i s pravom zasluzuju da ulice nose naziv po njima.