Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, ako dobro pročitah, u Bihaćkoj zimskoj priči se neće ništa događati mjesec dana, a za Novu svira Zoster. U tih mjesec dana ničega možete malo proklizati, nešto pojesti i popiti ispred nekoliko kućica u novogodišnjem ambijentu od prije 20 godina. Ako se to naziva menifestacijom tada ovaj uhljeb organizatorski tim nije trebao raditi ništa. Iskreno, u ovom gradu sve ima silaznu putanju pa nije čudno da se to "ništa" prezentira kao nešto što obogaćuje turističku ponudu.
Šteta, nikad zbog ovih politički podobnih nadražaja (koji su Bogom dani, i sve znaju a ne naprave ništa, ili naprave nešto da bi sami sebi aplaudirali i hranili ego) kreativni ljudi neće imati mogućnost da realizuju ideje i stvaraju bolji ambijent.
Bihac je urbaniji od sarajeva
Ko je jamio, jamiooooo..
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Znaci,bolji je Zoster jedno deset puta od onog ispuhanog patetičnog kurtona harija(namjerno malim slovom) Šta je ovaj grad ,a i mi skupa sa njim ,zgrijesio,da nas ovako kažnjavaju..
prava muzika, jer bihac to i zasluzuje, a sarajlijice nek se puśe uz mata harija :]