Komentari (376)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad kad mile udari kontru pa dovede metallicu u banja luku :)
I svi nagrnu :)
ovi bi bio vrhunski spektakl za zamlju potonulu u cajke i turbo folk....daj Boze da i ovo cudo vidimo..Stonesi su ikone
super. samo da mick jagger bude živ i zdrav do maja 😁 mislim da je generacija kemala malovčića. znači lik drhti na sceni.
Ne volim negativne komentare po defaultu, ali moram reci da ovaj grad postaje smijurija. Od redovnih nestasica vode do fol koncerta Stonesa. Ko koga ovdje zavarava?!?
taman na cevljanovice 👌👌👌
...na vrhuncu slave nisu znali ni đe je jugoslavija. sad, pod penzionerske dane, more koncerat i u šeheru. nećem iđem ako koke ne bude predgrupa.
@commiemarshhal Ma neka si se ti javio sa svojim kao imitiranjem "seoskog dijalekta" i praznim izjavama sa prikrivenim cetnistvom. Sta ti znas sta i koliko su oni znali u Jugoslaviji? Sjedi kod kuce i ne provaljuj se, nisi zanimjiv.
@commiemarshhal Ma neka si se ti javio sa svojim kao imitiranjem "seoskog dijalekta" i praznim izjavama sa prikrivenim cetnistvom. Sta ti znas sta i koliko su oni znali u Jugoslaviji? Sjedi kod kuce i ne provaljuj se, nisi zanimjiv.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi su pojeli droga više nego što BiH ima duga prema MMF-u...
ova regija je samo za GRAND/a
grande Sarajevo zaslužuje mnogo više
Na ovom koncertu će da bude alkohola i droge najviše u zadnjih 100 godina.
niko se sa jedinim zivucim sehidom Finom Derlinom mjerit ne moze ..mozda burhan saban ...kakvi stonsi floydovi to su bludnici i razvratnici .....shame shame shame shame (GOT)
Mislim da niko nije protiv koncerta Rolling Stonesa !!! Ali treba biti sve transparentno !!! Koliko će to koštati poreske obveznike !!!
jel se to to zajebavas ili si stvarno toliko neupucen...pa ovaj dogadjaj sarajevo ne moze platiti u marketisnkom smislu ...da skrse 10 miliona to je smijesna cifra koliko ce donjeti benifita...torabi i burhan saban su budzetska zakucava ..al nema veze oni su po ibadetu a ovi nisu ...eee mati mila kakvi sve hodaju ovo ljepom zemljom .
@dejotata TRANSPARENTNO !!! Pismenom sasvim dovoljno !!!
NEKAKO OVO SVE ZAOBILAZI BANJA LUKU...KAKO SE TROFAZNI SAD JAVLJAJU SA FINIM KOMENTARIMA KKKKMMMMEEEEEEE
Kad ih pogledas, vidis u njima vecu energiju nego u nama, danasnjoj omladini. Sta reci, jedva cekam spektakl...
mogu li ovi jos hodati? izgledaju kao iz spota "thriller" :D
Raja dosla na koncert Stonesa a oni osli na cevape :-)
STVARNO BI TO BILO SUPER.....OD KONCERTA CARLOSA SANTANE U ZADRU NAPOKON NESTO PRAVO STO SE MORA VIDJETI
E super da dovedu hodajuce mumije.
UZMI PAR BOBA JARO I SLUSAJ ONE SERAFE DALJE ...PAR GLAJZERA SA SOBOM ....PUSTI LEGENDE NA MIRU....MOZDA CES JEDNOG DANA SKONTATI STA SAM TI HTIO RECI..MOZDA