"Uspjeli smo napraviti svoj jezik"
0
Godišnjica smrti Milana Mladenovića i nestanka EKV-a
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počivaj u miru legendo... Velika sramota je za Sarajevo da nema ulicu koja se zove imenom ovog čovjeka. Neka zato imamo ulice raznoraznih anonimusa...
Ljeto 1986, koncert EKV u CDA - najbolja živa svirka svih vremena... Pokoj im duši, svim članovima, najmanje što Sarajevo treba učiniti za svog nekadašnjeg građanina i humanistu je da jednoj od svojih ulica da njegovo ime. Nosio je glavu u torbi u BG ganjajući pravdu...
jesu bili odlicni i ispred svoga vremenom ali to sto su svi se navukli na zuto momentalno i pored tolikog intelekta i potencijala i na kraju sami sebe i svoj potencijal ugusili i ubili tim zlom sto se proteze kroz sve njihove tekstove samo poslusajte glad..7 dana...itd itd...i onda to sve je tuzno bas tuzno i pomalo odvratno, a i poucno za svu djecicu koja slusaju njih ... dakle djecice reci drogi NE.... jer...kako ide ona od zostera \' ja ne zelim da zivim na zuuutooom , ja ne zelim da zivim na zuuutooom
a jel moze jedna ulica da se zove po milanu i u sarajevu? pa bas je zasluzio.
Citam komentare i ne vjerujem...da i na ovakvom jednom clanku koji govori o smrti jednog TAKO VELIKOG COVJEKA I UMJETNIKA ima ljudi koji pljuju. Pa stvarno, ako ni to ne postujete onda...ne znam...Cak ima i onih koji brane Torabija hahaha...jao jao, mali umovi zao mi vas je...koja malogradjanstina, koja nepismenost...Napravite vi ulicu, Torabiju, Aliji, Tihicu, Halidu, Hanki...kazu nije bitno samo nek je musliman...jadni li ste, fuj!!! Draze vam je vase govno nego normalna osoba sa LJUDSKIM KVALITETIMA! Ali nije ni vazno, magare ne mozes nauciti abecedi :) Sto se tice ovih sto pisu tekstove, ili urednika, ili koga vec...Ivica Vdovic VD :) Pozdrav. Milane volimo te mi pametni gradska raja, koga briga sta stado nepismene stoke misli. Pocivaj u miru!
glupa srpska muzika bolje bi mu bilo da je uz gusle pevao ko dedovi mu
R.I.P. Legendo!!!
seljo nisam blizak esdepeovskoj ideologiji, a ti ne napustaj selo budi pametan
što u toj današnjoj prljavoj i smrdljivoj bliskoistočnoj vukojebini ime takvog velikana. bolje sadakistana pristaje ulica selme bajrami il aćifa efendije.
milanova ulica u ZG, BG, a i u Podgorici ?? Pa i u Podgorici a ne u Sarajevu gdje bi trebala biti zajedno sa ZG i BG. Sramota za ovo novo Sarajevo!!
Boze vrati nam EKV, poslacemo Zvezde Granda!
Aldina, ako si ti sine dro.lja ne znači da su i ostale žene. Dro.ljo smrdljiva.
Popusti malo seljake iskompleksirani beskorisni gradski snobu.
Napuši se ti Torabiju, ušljo esdepeovski
Nikada više ovako divnih ljudi!!! Šteta što nema svoju ulicu u Sarajevu... Zato imamo raznih \"heroja\" čije žene imaju po petero djece sa raznim švalerima a po medijima predstavljaju ucviljene šehidske udovice!
rekoh glupi srbin jedan ser na njega i njegovu muziku
pijo je puno droge, al je umio oko muzike...