Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prejako! svaka cast Adnane
Frenkie, imam novi hit za tebe, ali u Sci-Fi žanru, zove se: 25 godina staža. Može i Billain napraviti neki beat, on nema ni pola godine staža, ali može mu se, dečko je junak našeg doba.
Radni staz je nesto o cem samo sirotinja razmislja. Uspjesni ljudi ne zavise od radnog staza. Pitaj Elon Muska koliko ima radnog staza
Super
🔥🔥
Idi bolan umij se, okupaj se, operi se dolje
Ouuuuuuuuuuuuu
Mangupe
Kao neutralni posmatrac,Frenki mi djeluje ko Combe iz LZN,citav zivot nesto pise,stvara,a zna ga samo raja iz tog zanra..nhf
Ma zakuca lik svaki put. Svaka cast legendo
Babukaaa Frenki najveći gospodin balkanske scene ! Dalekumne poruke i nek je rekao da se nikom ne trebamo supstat to smo šta smo nemoj mi šuplje vise i spavanja po parkovima !
neki dan gledam prica o vjeri haj reko MašAllah samo trebao bi znati da je u vjeri zabranjena muzika.
Usmrdio se
"Sivi dom" je direkt u metu 👌👌 Živio Frenkie
Frenkie, dosta si površno odradio ovaj tekst. Miješaš babe i žabe, dijelovi teksta su licemjerni, nisi iznio poentu, tekst je umjesto inspiracije i motivacije postao mržnja i teorija zavjere, kao da si ga pisao tako što si kopirao komentare sa Klixa.
ne rise
Tvoj komentar je jedini koji sadrzi kritičku notu, koji je posvetio vrijeme pjesmi. Frenkie ne razumije sta pise, zato sve zvuci tako zbrkano i mahom pogresno. Covjek nema taj kapacitet.
Manifestujem da ti ovo bude zadnji album i da nadjes sebi neki stabilan posao