Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne slušam ni ove frenkije kur.ce-pal.ce ni cece, ja slušam MUZIKU, umno ograničena papanko.
ako nije crno onda može biti samo bijelo, ha? koja si ti curo glupača :D :D :D
To neka zabava za polaznike obdaništa i prvačiće?
Ma sta ti znas? Slusate rep od troyanca i balite nesto... Ko je Jala i Correli ? Karine karine shvati! Nisu oni nikakvi reperi.Malo su ih pogurali ali oni kvare rep sa svojim autotunom! Shvati buraz! Buba nek otpjeva jednu pjesmu bez autotuna onda cu mu reci svaka cast,a ne vako ne zna ni on sta pjeva. Svaka cast Edi ,Frenkiu HZA,DK i Marchelu koji su uzdigli rep na vise plafon! Lahko je pricati jer kada je bila najava troyanca svi ste vi balili,a pogledajte sta je donio.Sad svi balite kako slusate rep ovo ono a jana vam na winampu i dalje.Cuj Jala i Correli,pa djes ti meni jbt.Mozda nisi cuo za HZA DK i soula bez kojih ne bi nista bilo.Naravno Edo i Frenkie na svoju stranu koji su trenutno najbolji i koji su uvjek najbolji bili
http://www.facebook.com/EdoMaajkaFrenkie
aa, @drug,ti mora da si fan dragane,jane i stoje pa si se pronašao i uvrijedio.
JESTE GLUPI,OJ BOŽE. NE ISKAZUJTE MRŽNJU I BIJES OVDJE,POSJETITE JAGOMIR BRAAAĆO. JALA,BUBA,KONTRAŠ,FRENKIE I OSTALA RAJA IZ BiH SU JAČINA MUZIČKE SCENE,A AKO VAM SE NE SLUŠAJU ONI UVIJEK MOŽETE PREBACITI NA DM SAT I SLUŠATI JANU,STOJU,DRAGANU I OSTALE KURČEVE-PALČEVE.
Sretno, momci, razvalite!
KARINE
Dobro da onog Corellia nema, ubi u mozak.
HOĆEMO I JALU !!!