Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za šta.to akrepi.imaju talenta?? za zlostavljanje žena?
Idiote jedan odvratni, fuj!
u cemu je problem? jesam li nesto slagao? samo mlate zene! one iza njih hodaju na 5 metara. osnovnih prava nemaju. ma garant Akrepcici imaju najmanje cHundare na svijetu. cim im je tesko pustiti zenu da sama vozi!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dobar picic
69
a arapi ni dvije rijeci engleskog da sastave...zajeban ziri
Iz centrale SDA mi javljaju da je osoba koja je Arapkinja, a ne govori arapski ustvari Bosnjakinja iz Tešnja. Šućur Allahu na ovako lijepoj potpori moga zivota kao sto je SDA. Naravno ova djevojka nece ugroziti vitalni nacionalni interes. Allah je nagradio.
ej dosadan si sa tim,kako bi bilo da malo prestanes.
Zaboli me moj SDA djon. Nemoj me napadati, čitav džemat će ti se smijati.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
hahhahaa kako je pretvorise u njihov "ideal" zene :D
Prelijepo! Nemam pojma o cemu pjeva ali najezila sam se 100 puta dok je pjevala ovu drugu pjesmu. Svaka cast!
bogami je onaj brko begeniso
Sad ce amerikanci da je se odreknu :D Svaka joj cast.