Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FM JAM
cuj predbozicni koncert u tzv dzamahiriji, ma nemoguce...sta ima onaj covjekoliki majmun i ljudski otpadak vulin reci na ovo? yebo mu handke familiju komplet...
Fino...Jos da je u Capljini i Banja Luci docekati "Ramazanske Noci"...
Ljudi,’Dom Mladih’,se s razlogom tako zove.
Vlado Kalember nastupa jednom godišnje
Ovo je oduvijek bio (pred) Božični koncert/festival a jedino su se datumi šetali. Zašto ? Veoma jednostavno, namjera je bila da se obezbjede što kvalitetniji izvođaći i u tome se uspijeva, a zbog toga se datum pomjera nešto ranije jer izvođači imaju dosta obaveza u vrijeme Adventa, nastupa, tezgi, proslava. Treba otiči ponekad na ovaj koncert ..bude veselo i lijepo.