Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta što nisam u BiH, ne bih ovo propustio. ŽIVJELA TRAVA, SMRT TURBO-FOLKU.
Evo idealne prilike da se leglo narkomana stovari u cudnu sumu i nadrogira... treba muriji javiti da ce biti dilera i narkomancina da to hapse i zabrane odrzavanje slicnih manifestacija
Organizatori su napomenuli i kako je osiguran dovoljan broj parking mjesta, uz detaljnu markaciju od Sarajeva do eko-sela EcoFutura. NE SEKIEAJTE SE, NEĆE TREBATI ;)
NADAM SE SAMO DA NEĆE PRODAVATI PIVO......DA SE NEĆE DROGIRATI......I OSTAVITI GOMILU SMEĆA IZA SEBEEE...... OVO NEMA VEZE SA PROMICANJEM EKOLOGIJE.... BILA SAM NA HREŠI U EKOLOŠKOJ AKCIJI POŠUMLJAVANJA, PREDIVNO JE I NADAM SE DA NEĆE UPROPASTITI EKOLOŠKI AMBIJENT... ... NIĐE VEZE..... SAMO DA NE BUDE PREDOZIRANIH KAO NA EGZIT FESTU !!!!
Ja ću prvi zaprznit', popalit', posrat' se na sve, čisto zato da upadnem u stereotip današnje omladine, baš onakav kakav ti u svom komentaru predstavljaš. Nastavi da heklaš, i ne vadi glavu iz kartonske kutije, kažu da postoji svijet van nje.
e, vidim po tvom komentaru o kakvoj svijesti se radi... pa pametnjakoviću sve to učini ali u svojoj kući....važi..... a što se tiče kartonske kutije, balavac ti možeš samo sanjati ono što sam ja vidjela u životu .....ćao mrtvi......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prilika da se "umjetnici" i posjetioci informišu gdje je bio stacioniran JNA-srbo-genocidni agresor koji je sijao smrt po glavnom gradu RBiH, kao što danas siju jevrejski zločinci po Gazi.
Kakva će tek biti ironija, ide se na promicanje ekološke svijesti i zaštite prirode, dok će ljudi fino ostaviti gomilu smeća poslije festivala. Neprocjenjivo.
Ja nikad cuo za to naselje Hresa nisam
Iznad Sarajeva, to je RS http://en.wikipedia.org/wiki/Hre%C5%A1a
@DODOik tnx za info, cuj RS, sta je to :D
клинци, само да знате како је почело :))) https://www.youtube.com/watch?v=31ankBI82PA
"Carobna suma" uz Rundeka ;)