Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,,,ma sve je to samo da lovu uzmu i poslije bash ih briga,,,i nek propadne vala,,,ionako svake godine sve na isti kalup,,bezze,,,ovogodisnja predstavnica grcke,,,,na isti fazon kao i njihova predstavnica od prije 2-3 godine,,,finska za dansku,,norveska za svedsku,,,i tako u krug,,,,ma takmicenje bolesnih umova,,opterecenih parama,,,,,fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Bilo bi dobro da je vec jednom ukinu...glasanje, kvalitet pjesama, sav shund oko tog dogadjaja je presmijesan! Kako je sve postalo politika, a zna se gdje je politici mjesto...neka je ukinu!
ma meni zao onog rusa,toliko se trudio :D
Jeste...svima je to degenska, kretenska itd...manifestacija, nikog nije briga, fuj, bljak i ostalo, a onda u protekle 3 godine se događa da je prenos Pjesme Evrovizije UBJEDLJIVO najgledaniji program u godini od svih televizija u BiH. Tako bi i ove godine. Pitam se kako je moguće kad to niko ne gleda??
velika steta
jesam ja jedini koji to ovako vidi: sto manje skandinavskih/baltickih zemalja sto veca sansa da neka od balkanskih zemalja pobjedi ;))))
nikad nebi dala euro-guzija da Bosna pobijedi...jado
A da je pobijedio nekad neko iz Bosne, ne bi ste tako govorili.
namjestaljke politiko-geografskih interesa...euro-guzija...!
propala je ona davno samo oni to jos ne kontaju...
posto su vremena kada je bolja pjesma pobjedjivala daaavno prohujala, mogu je ukinuti. pretvorila se u vasar sunda, folka, i vec spomenutih nacionalo-politickih glasanja. ukinuti i lovu koja se daje na to dati nekome kome je potrebnije.
Jazuk brate...
boli me briga bas je degensko takmicenje,neka ga ukinu
Najbolje su uradili talijani. Eurovizija za njih odavno ne postoji. I BIH bi trebala iz tog istupiti.
Da hoce vala....