Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi je volim njihovu muzika
...i negovorilo 500 miliJona kad ste satrli tuto kompleto južnoameričke domoroce. i kuga bi bila milostivija.
...btw, džej r. likes this steps :))
Sta seres Klix?? Sta je sa Ruth Lorenzo: Dancing in the Rain?? Ako je to na spanskom onda me ubij odma
super. odoh javiti u stab.
Treba poslat Bilala Bosnića da otpjeva onu ilahiju: Teško vama kjafiri! Teški bedak... Završili bi svi gledaoci na aparatima.
Ne gledam ovo sranje otkad je ona Končita Kobasica pobijedila. I ovo je postala platforma za ideološka preseravanja i feminizam.
Sarana na Eurosong !
Bas sam sokiran! Kako mogu samo?
meni je najbolja spanska pjesma na ESC bila od Lucije Peres
KLIKSE ŠTO NE OBJAVIŠ Austrija u šoku: Irački migrant silovao dječaka (10) na bazenu Uplakanog dječaka u kabini za presvlačenje primijetio spasilac koji je odmah slučaj prijavio policiji. Iračanin Austrija u šoku: Irački migrant silovao dječaka (10) na bazenuFlickr Irački migrant (20) koji je stigao u austrijski prihvatni kamp tzv. "balkanskom rutom", brutalno je silovao
@Islamuserva nek sam glup barem ne štitim terorizam
@Gospodin Kykser ???