Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala,hvala...al nisam nist posebno rekla,nego samo ono sto je ocito i sto se vidi...i naravno,sto se zna!!!!!!!!!! Edo ThE BeSt!!!!!!!!! CaR!!!!!! :)
samo naprijed ti :p, harisa majstor si !!!!!
edo maajka je najbolji,samo steta sto ga mnogi nerazumiju,nekontaju,odnosno neslusaju sta on repa!!
Jeste kreteni pravi,sta se tu kog djavola svadjate??? A ti, harise,da malo poslusas njegove lyricse ne bi tako pricao,vjerovatno si jedan od onih tipova koji skacu kad Zo izadje i nakon minutu skacu i kad Erna (ona folkasica) izadje!! A za Edu maajku nema ko sta rec,covjek je CAR!!! Najbolji je,fakat nema boljeg...
mater ti harise jebem nebi ga nazivo seljacinom da je iz jebenog sarajeva.ti si seljak jebem te u usta smrdljiva majmune jedan prepotentni.
hajvanu poslusaj malo sta ti slusas jel djigeru 100% covjek zna sta repa samo treba znat skontat
halooooooooo pa dokle vise ovog jebenog seljacine. Najveca papcina koju je bih vidjela od poslije rata